Hookook
Bilgili Üye
Geçen sene köyden birilerinin bu hançerini hemen alt kısmından gerdanlık aldığını söylemişlerdi bende eğer müjdesini aldılarsa mezarının da uzakta olmayacağını söyledim ama aradık bulamadık dediler bende bölgeye gittim işaretin de yardımıyla kayaların arasında bir yeri gözüme kestirdim çektim çubukları direkt olarak yapı boşluk verdi 3 tane farklı görüntüleme cihazı ile çekim yaptık lakin ekranda hiçbirşey vermiyordu aklımızda kalacağına emeğimiz kalsın diyerek bismillah çektik şekildeki gibi bir yapı boşluk yakaladık girişin hemen ilerisi fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere taş örme yapı lakin definecilerin korktuğu o horasan keşke o yapılarda da kullanılsaydı
İçeri 4 5 metre giden bir boşluk var ama yapı göçtüğü için girmek imkansızdı üstünde 3 metrelik bir taş toprak yığını olduğu için temizleyip girmek de hem riskli hem extra çaba gerektiren bi işlem olduğu için vazgeçtik buraya atma sebebim de cihaz- çubuk yapı- boşluk olaylarının siz arkadaşlarımın da aklında bişeyler canlanması için ve özellikle bu tarz bir yerle karşı karşıya kaldığınızda bu durumu aklınızın bir kenarında tutup istişare etmeniz için muhakkak yurdumuzun pek çok yerinde bu tarz işaretlere rastlayip da cihazlardan sonuç alamayan arkadaşlara biraz yardımcı olması dileklerimle.
Ekli dosyalar
-
4.2 MB Görüntüleme: 41
-
4.2 MB Görüntüleme: 43
-
4.2 MB Görüntüleme: 42
-
3.9 MB Görüntüleme: 40