Ne lapyası ustamLapyadır
Lapyadır

Ne lapyası ustamLapyadır
Lapyadır
Uğraşın ustamNe lapyası ustam
pangeo herşeyi söyledi
Nik adamlar bilmediği belgeyi doğruladı . Nasıl lapya diyorsun. Biz buraya soru işareti atıyoruzLapyadır
Attığım fotoğraf lapyaysa bu sayfa kapansınUğraşın ustam
Arkasında araştırma yaptım. Daha işleve başlamadım. İşaretteki kaplumbağanın arkasında ki işaretlere hangi gözle bakmam lazım ustamParayı aldıklarını nereden biliyorsun? Büyük kaplumbağanın kıçının arkasına baktın mı? Büyük kaplumbağanın kıçından 7 metre uzağa kadar aradınız mı? Değilse, yap...
Ve ya kaplumbağanın üstüne çıktığımda telefondan işareti açtığımda, kafasının baktığı yönde kayalık bir yer var yaklaşık 10 mt önünde kurcalanmış ama açılmamış yer görüyorum dikkat çeken … ordan işi doğruluyorum tamam diyorumm.. Arkasına geliyorum, işaretten yola çıkarak yeri doğruluyorum, son adımArkasında araştırma yaptım. Daha işleve başlamadım. İşaretteki kaplumbağanın arkasında ki işaretlere hangi gözle bakmam lazım ustam
Ağrınıza gitti her Yorumu açık değilsin define sitelerinde ne işiniz var yoksa burayı Birilerine mi satmaya çalışıyorsunuz Onun için mi ağrınıza gitti bana saldırmaya devam ederseniz sizi engellerimNik adamlar bilmediği belgeyi doğruladı . Nasıl lapya diyorsun. Biz buraya soru işareti atıyoruz
Sen ünlem koyuyorsun. Cevap veremeyeceğin şeye cevap verme moral düşürme . Tek kaynağımız ümit ummak onunda içine etme bi zevkimiz var . Sen lapya görmemişin