Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar bi bakalım tecrübesisizim

Dedektorburada Banner Mobile

Bakır

Member
Nik adamlar bilmediği belgeyi doğruladı . Nasıl lapya diyorsun. Biz buraya soru işareti atıyoruz
Sen ünlem koyuyorsun. Cevap veremeyeceğin şeye cevap verme moral düşürme . Tek kaynağımız ümit ummak onunda içine etme bi zevkimiz var . Sen lapya görmemişin

Bakır

Member
Parayı aldıklarını nereden biliyorsun? Büyük kaplumbağanın kıçının arkasına baktın mı? Büyük kaplumbağanın kıçından 7 metre uzağa kadar aradınız mı? Değilse, yap...
Arkasında araştırma yaptım. Daha işleve başlamadım. İşaretteki kaplumbağanın arkasında ki işaretlere hangi gözle bakmam lazım ustam

Bakır

Member
Arkasında araştırma yaptım. Daha işleve başlamadım. İşaretteki kaplumbağanın arkasında ki işaretlere hangi gözle bakmam lazım ustam
Ve ya kaplumbağanın üstüne çıktığımda telefondan işareti açtığımda, kafasının baktığı yönde kayalık bir yer var yaklaşık 10 mt önünde kurcalanmış ama açılmamış yer görüyorum dikkat çeken … ordan işi doğruluyorum tamam diyorumm.. Arkasına geliyorum, işaretten yola çıkarak yeri doğruluyorum, son adım

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Nik adamlar bilmediği belgeyi doğruladı . Nasıl lapya diyorsun. Biz buraya soru işareti atıyoruz
Sen ünlem koyuyorsun. Cevap veremeyeceğin şeye cevap verme moral düşürme . Tek kaynağımız ümit ummak onunda içine etme bi zevkimiz var . Sen lapya görmemişin
Ağrınıza gitti her Yorumu açık değilsin define sitelerinde ne işiniz var yoksa burayı Birilerine mi satmaya çalışıyorsunuz Onun için mi ağrınıza gitti bana saldırmaya devam ederseniz sizi engellerim