ustam sizide yoruyorum ama diğer resimlerede bi bakarsanız kayanın diğer yönlerinden de çekmiştimYalınız mübarek ayağının altında kanal var gibi duruyor bu gibi dikili taşlar yön verir ama ben pek işcilik göremedim
Kayanin doğu tarafında çubukla boşluk bak biliyorsan . Doğu ve batı tarafını belitebilirmisin
ustam diğer resimlere de bi bak oyma delik falan varben işçilik göremedim .benzettiğim aslansa baktığı yönde araştırma öneririm
ustam bu kayaya 100 metre kadar yakındabi mezarlık var orda bi mezarda bu ok işareti var ve bu kayayı gösteriyo acep bi bağlantısı varmı bilemedm ama bu kayanın olduğu yerde bundan başka ne bi kaya ne vi taş var kaya derenin kenarında dereye sıfır
Ustam o delik 20 cm bi delik yani üsten bakınca toprak görünüyo o x işaretlediğiniz yeri nasıl yapayım toprağımı bakayım kayanın kendinemi. Bi de ustam diğer resimde var kayanın tepeside delik ve oyma var tepesindeEkli dosyayı görüntüle 124050 bu deliğe baktınızmı nedir bu.Ekli dosyayı görüntüle 124051 X işaretli yerleri kontrol edin