Ustalar Değerli yorumlarınızı bekliyorum kaya mezar olabilir mi hiç bir işlem yapılma

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bu uzaklıktan net birşey gözükmüyor. yalnızca son resimde bir oyuk var. doğalmı değilmi yakından incelemek lazım. başka işaret varmı kontrol edin.

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Güçlü led lamba ve yılan kamera salıp bakın, nereye ulaşacak. led lambayı elektrikçiden alacağınız 20 m kılavuz kablosuna bağlayın. kameranız da 20 metre olsun. yumuşak kablolu kamerayı itmek güç olabiliyor. kabloya ince bakır sararak güçlendirebilirsiniz.

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
Ayrica iyi bir makina ile kayanin her tarafini kontril ediniz.

Obenim58

Member
Mekan araştırmaya değer duruyor.isini bir yılan kamera ve boşluk tesbiti halleder gibi

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Bosluk zemine dogru meyillimi ortalama yarim metre sonra son buluyorsa kumbara olabilir, yalniz benim kanaatim burada zemin alti oda oldugu yonunde. Patika yol takip edilirse daha guzel noktalar ve patika yol ustunde mezarlar olmali. Selametle kal

Yigit58

Aktif Üye
Bosluk zemine dogru meyillimi ortalama yarim metre sonra son buluyorsa kumbara olabilir, yalniz benim kanaatim burada zemin alti oda oldugu yonunde. Patika yol takip edilirse daha guzel noktalar ve patika yol ustunde mezarlar olmali. Selametle kal
Usta degerli yorumlarınız için teşekkürler. Zemine meyilli ama kolu uzatınca parmaklar boşta kalıyor

Mirkut

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kayanin oldugu alandan bir giris olmali ve oda yukariya kadar atiyordur, kayanin yamaca dogru arkasindan bosluk bakabilirseniz tuneli yada odayi yakalayacaginizi umuyorum krdesim. Selametle kal