+1 "at pro"da olabilir iş görür fazlasıylaGarrett atx.
Kullandınmı usta nasıl makine suan alma arefesindeyim birde sahte olayı varmı bunlardaGarrett atx.
Kullandım ve hala kullanıcısıyım, sahte olayına gelirsek güvenli birçok firma var ayrıca seri numaralarından teyit edebilirsiniz.Kullandınmı usta nasıl makine suan alma arefesindeyim birde sahte olayı varmı bunlarda
Biraz bahsedermisin usta gti 2500 ile atx arasında kaldım atx kullanan pek yok test etmişsindir kaya kasa ve topraktaki performansı nedir parasını hakediyormu 3 5 bin civarı daha iyi uygun cihazlar oldugu söyleniyorKullandım ve hala kullanıcısıyım, sahte olayına gelirsek güvenli birçok firma var ayrıca seri numaralarından teyit edebilirsiniz.
Güvenilir firma tavsiyen varmı sıfır 7500 olan yrde var 12980 olandaBiraz bahsedermisin usta gti 2500 ile atx arasında kaldım atx kullanan pek yok test etmişsindir kaya kasa ve topraktaki performansı nedir parasını hakediyormu 3 5 bin civarı daha iyi uygun cihazlar oldugu söyleniyor
Kardeşim tek tek için alıyorsan gtı 2500 derim derin arayacaksan jeosonar 3d tercih etmelisin. Ama kullanmaya alışamazsan en iyi cihaz bile elinde en kötü cihaz olacakğını bilmelisin. GTI 2500 alırsan kartal başlığı hiç alma hem masraftan hemde zaman kaybından kurtulmuş olursun. Bu ciazda sana orta başlık hatta bulabilirsen NEL firmasının ürettiği özel başlık ile çok güzel sonuçlar alabilirsin. Otomatik toprak ayarı ile çoğu alana raatça uyum sağlayabiliyor.Güvenilir firma tavsiyen varmı sıfır 7500 olan yrde var 12980 olanda
Karar senin, kaya kasa ve tek tek için ikiside işini görür, daha iyi ve uygun cihazları bilmem, araştır işine geleni al ben bildiğimi söyledim, cihaz ile ilgili birçok konu ve yorum var , yotube de satıcıları boşver bir çoğu palavra , kullanıcı ları dikkate al, yerliden uzak dur, bunlar genel olarak tek tek cihazlarıdir unutma.tek tek yapacak ve kasa arayacaksan bu cihazların alt modelleride işine yarar firma ismi reklam olur yada firma elemani olurum, benden bu kadar sağlicakla kal.Biraz bahsedermisin usta gti 2500 ile atx arasında kaldım atx kullanan pek yok test etmişsindir kaya kasa ve topraktaki performansı nedir parasını hakediyormu 3 5 bin civarı daha iyi uygun cihazlar oldugu söyleniyor
Yani ATX in 2500 den üstünlügü yok mu diyorsun atx daha derine iner diye biliyordum toprak testi yaptınmı hiç ayrımlı ayrımsızKarar senin, kaya kasa ve tek tek için ikiside işini görür, daha iyi ve uygun cihazları bilmem, araştır işine geleni al ben bildiğimi söyledim, cihaz ile ilgili birçok konu ve yorum var , yotube de satıcıları boşver bir çoğu palavra , kullanıcı ları dikkate al, yerliden uzak dur, bunlar genel olarak tek tek cihazlarıdir unutma.tek tek yapacak ve kasa arayacaksan bu cihazların alt modelleride işine yarar firma ismi reklam olur yada firma elemani olurum, benden bu kadar sağlicakla kal.
Sende atx var hoşuna giden taraflarıYani ATX in 2500 den üstünlügü yok mu diyorsun atx daha derine iner diye biliyordum toprak testi yaptınmı hiç ayrımlı ayrımsız