Ç Çorumlu A Yeni Üye Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 4 Tepkime puanı 1 Puanları 1 11 Ocak 2022 #1 Minelap go find 20 nasıl bi cıhazdır
bartini la havle vela kuvvete illa billahil aliyl azim Moderatör Katılım 19 Kas 2018 Mesajlar 375 Tepkime puanı 285 Puanları 9 Yaş 39 11 Ocak 2022 #2 KLASİK VLF DİR ÖNEMLİ OLAN NASİPTİR..
Bumin Keykubat Aktif Üye Katılım 1 May 2021 Mesajlar 125 Tepkime puanı 156 Puanları 7 Konum UluPAMİR ile KKTC 11 Ocak 2022 #3 İkinci el mi sıfır mı düşünüyorsunuz bilmiyorum. Bundan sıfır alınacağına ikinci el başka cihaza bakmak faydalı olabilir. Hiç yoktan iyidir lakin bence daha çok sahilde çocuklara meşgale olsun diye "etrafı tarayın haydi" diye verilecek bir cihaz.
İkinci el mi sıfır mı düşünüyorsunuz bilmiyorum. Bundan sıfır alınacağına ikinci el başka cihaza bakmak faydalı olabilir. Hiç yoktan iyidir lakin bence daha çok sahilde çocuklara meşgale olsun diye "etrafı tarayın haydi" diye verilecek bir cihaz.
Mustafakin Member Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 81 Tepkime puanı 89 Puanları 4 11 Ocak 2022 #4 Çorumlu A' Alıntı: Minelap go find 20 nasıl bi cıhazdır Genişletmek için tıkla ... Bende go find 44 var ikincicihaz olarak taşıması kolay küçük sırt çantasına sığıyor ama bence kullanım açısından 1. Cihaz olacak kabiliyette değil tabi bu benim kendi görüşüm
Çorumlu A' Alıntı: Minelap go find 20 nasıl bi cıhazdır Genişletmek için tıkla ... Bende go find 44 var ikincicihaz olarak taşıması kolay küçük sırt çantasına sığıyor ama bence kullanım açısından 1. Cihaz olacak kabiliyette değil tabi bu benim kendi görüşüm