U Uralhan Yeni Üye Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 9 Tepkime puanı 3 Puanları 2 23 Tem 2022 #1 Selam aleyküm.Ustalar,deredeki masa taşının neye benzediğini bilmiyorum.bana birkaç fotoğraf göster
saftilki Moderatör Moderatör Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 1,053 Tepkime puanı 602 Puanları 14 25 Tem 2022 #2 a.slm fotosunu çekip buraya yüklemen gerek
U Uralhan Yeni Üye Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 9 Tepkime puanı 3 Puanları 2 25 Tem 2022 #3 saftilki' Alıntı: a.slm fotosunu çekip buraya yüklemen gerek Genişletmek için tıkla ... Usta,bana masa taşının resimlerini göstermelerini istiyorum.Onun hakkında çok şey yazılıyor, ama onun nasıl bir form olduğunu bilmiyorum.
saftilki' Alıntı: a.slm fotosunu çekip buraya yüklemen gerek Genişletmek için tıkla ... Usta,bana masa taşının resimlerini göstermelerini istiyorum.Onun hakkında çok şey yazılıyor, ama onun nasıl bir form olduğunu bilmiyorum.
saftilki Moderatör Moderatör Katılım 5 Eyl 2016 Mesajlar 1,053 Tepkime puanı 602 Puanları 14 25 Tem 2022 #4 kıssadan hisse 100 yılı aşkın süredir musalla taşı olarak kullanıldı ölenlerimiz malın üstünde namazı kılındı, bir gece olan olmuş taşın etekleri beyazdır dikkat edersen, toprağa gömülüydü yarısı
kıssadan hisse 100 yılı aşkın süredir musalla taşı olarak kullanıldı ölenlerimiz malın üstünde namazı kılındı, bir gece olan olmuş taşın etekleri beyazdır dikkat edersen, toprağa gömülüydü yarısı
U Uralhan Yeni Üye Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 9 Tepkime puanı 3 Puanları 2 26 Tem 2022 #5 teşekkürler kardeşim.Üzerinde işaret olmaması gerektiğini düşündüm,şimdi anladım.