deli firat
DOĞACI
Şüphesiz takdir mevlamızın hareket olacak ki bereket olsun birde iyi çay demlemek lazım ??Takdir mevlamızın
Şüphesiz takdir mevlamızın hareket olacak ki bereket olsun birde iyi çay demlemek lazım ??Takdir mevlamızın
Nasılsın kıymetli ustam halin keyfin yerinde inşallah@deli firat usta çayın has kralıdır eğer davet etmezsen küser işin rast gitmez demedi deme
@deli firat hee..o gelsin ateş için tezekleri ben toplarım@deli firat usta çayın has kralıdır eğer davet etmezsen küser işin rast gitmez demedi deme
el hamd iyi diyelim iyi olsun usta sen nasılsun ?Nasılsın kıymetli ustam halin keyfin yerinde inşallah
Geldim çayın gralından anlıyon gibim ?@deli firat hee..o gelsin ateş için tezekleri ben toplarım
Aynı kıymetli ustam Allah razı olsunel hamd iyi diyelim iyi olsun usta sen nasılsun ?
İyi ustam ben de gelim çay içmeye bari boğazıma iyi gelir sıcak sıcak...Aynı kıymetli ustam Allah razı olsun
Gel gözüm soframız herkese açık baş köşe senin ?İyi ustam ben de gelim çay içmeye bari boğazıma iyi gelir sıcak sıcak...
Problem değil ustam beni iyi bilirsin hiç çekinmem dem işi bende ?Günde altı öğün anca kurtarır dimi
@Efg demleme işini teveccühen sana bıraktı usta risk almıyor kanımca
haberleşelim inşaellah tatmadan olmaz sonra küsmeyelimGeldim çayın gralından anlıyon gibim ?