Kazanız mübarek olsun ustam. Çok mutlu olurum müsbet sonuçlanırsa.Çok teşekkür ediyorum sabah tekrar devam edecegiz ins haberdar ederim
Ne oldu ilerleyebildinizmi?Çok teşekkür ediyorum sabah tekrar devam edecegiz ins haberdar ederim
Bir de bu işlerin sonuçlarını görebilsek ne güzel olur..Ne oldu ilerleyebildinizmi?
Görmekten geçtim iş ok deseler yeterBir de bu işlerin sonuçlarını görebilsek ne güzel olur..
Aynen abi. Hatırlarsan bir konu daha oldu böyle, geçen hafta yanılmıyorsam. İş makinesi ile falan çalışıcam demişti bir usta. Ondan da ses çıkmadı. Dediğin gibi en azından söz ile bir noktalasalar o bile yeter.Görmekten geçtim iş ok deseler yeter
Benim de kendi adıma hatırladığım ve nokta verdiğim beş on konu da tık diye ses kesilmiştiAynen abi. Hatırlarsan bir konu daha oldu böyle, geçen hafta yanılmıyorsam. İş makinesi ile falan çalışıcam demişti bir usta. Ondan da ses çıkmadı. Dediğin gibi en azından söz ile bir noktalasalar o bile yeter.
Müsbet sonuçlanan konuları burada açıklamak belki de korkutuyor insanları, çekiniliyor belki de. Ama aynı korku ve çekince cevap ararken neden oluşmuyor ben de bunu çözemiyorum.Benim de kendi adıma hatırladığım ve nokta verdiğim beş on konu da tık diye ses kesilmişti
İşte ozaman anlıyorum
Kaybedecek birşeyi olup olmama meselesi sanırımMüsbet sonuçlanan konuları burada açıklamak belki de korkutuyor insanları, çekiniliyor belki de. Ama aynı korku ve çekince cevap ararken neden oluşmuyor ben de bunu çözemiyorum.
Abi kaybedilecek şey ararken de çıkarttıktan sonra da mevcud. Ama hepimiz insanız, umursamıyor da olabiliriz belki. Olay sonuca kavuştuktan sonra sonucu açıklama gereği duymuyor da olabiliriz.Kaybedecek birşeyi olup olmama meselesi sanırım