Dedektorburada Banner Mobile

ustalar Selamlar bilgisi olan yardım lütfen

Dedektorburada Banner Mobile

Ledun

Editör
Burası kasa imiş. Mal alınmış.
Figürleri böyle yapan Bir kavim görmedik henüz. Evet keklige benzese de Burası açılmış bir kasa.

Bir tavsiye;
Açılmış kasalara da her zaman dedektor tutulmalıdır. Açılmış gözükür amma asıl kasa altında yada yanındadır. Bazı kasalarda sistem böyledir, hepsinde değil.

Seda

Yeni Üye
Figürleri böyle yapan Bir kavim görmedik henüz. Evet keklige benzese de Burası açılmış bir kasa.

Bir tavsiye;
Açılmış kasalara da her zaman dedektor tutulmalıdır. Açılmış gözükür amma asıl kasa altında yada yanındadır. Bazı kasalarda sistem böyledir, hepsinde değil.
üstad yorum için teşkürler orası kasa degil orada oymada var 2 adet artı makineylda baktık arazi çok zor bir arazi derin kanyon uçurum 👍

Seda

Yeni Üye
evet üstad bende daha önce böyle bir kuş görmedim bak görselde onalrıda paylaştım küçük olanla büyük oymanın ara mesafesi 50 da tim Şelale başında kuş daa üst tarafında

sevdalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör

Bir tavsiye;
Ledun kardeşim doğru söylüyor.. Biz birilerine çok güzel hediyeler bırakmışız sofrayı biz kurduk bir lokma yiyemedik..nasip dedik.. O gün bu gündür kenara çekildim.

Seda

Yeni Üye
Ledun kardeşim doğru söylüyor.. Biz birilerine çok güzel hediyeler bırakmışız sofrayı biz kurduk bir lokma yiyemedik..nasip dedik.. O gün bu gündür kenara çekildim.
üstad bu kuşun yapıldığı murcu dibindrn cıgazla çıkardık eski tarihli küçük bir murc bulduk işini bitirmiş dibene atmış artı üstad diyelimki burası kasaydı adam kuşun şeklini görselini bozmadan nasıl kırdı? yinede görüşleriniz degerlidir teşkürlr👍

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
kuyu olsa gerek orada onu bulmanız lazım oradan odaya girersiniz ama tehlikeli bir bölge gibi dikkat ediniz

Ledun

Editör
Tartışmayı ve ısrarı sevmem.
Lakin konuyu okuyanlar icin;
Kasanın etrafına kanal yapılmış, su birikmesin diye (kırmızı renk)
Sarı renkteki murçlar kasanın alameti.
En alttaki kırmızılı renkli yer bu kayanin arka tarafına da bakmanı söylüyor.
Mavi ile işaretli yerler kasanın açıldığı yerler yani kilidi. Kilidi kırıp alıyorlar.

Literatürde böyle bir keklik figürü yok.
Amma siz kekligin peşinde gezebilirsiniz. Bunda da sorun yok. Bence yorulmayın derim.
Kolay gelsin.
Screenshot_20251101_013043_Chrome.jpg

Seda

Yeni Üye
Tartışmayı ve ısrarı sevmem.
Lakin konuyu okuyanlar icin;
Kasanın etrafına kanal yapılmış, su birikmesin diye (kırmızı renk)
Sarı renkteki murçlar kasanın alameti.
En alttaki kırmızılı renkli yer bu kayanin arka tarafına da bakmanı söylüyor.
Mavi ile işaretli yerler kasanın açıldığı yerler yani kilidi. Kilidi kırıp alıyorlar.

Literatürde böyle bir keklik figürü yok.
Amma siz kekligin peşinde gezebilirsiniz. Bunda da sorun yok. Bence yorulmayın derim.
Kolay gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 316508
teşkürlr üstad yorum için 👍