Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar yardım kibrit kutusu kadar alıç ağacının 30 cm dibinden çıktı

Dedektorburada Banner Mobile

harun0606

Aktif Üye
1000055297.jpg
1000055298.jpg

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
bunlar yaptığınız bir çalışmada mı çıktı yoksa denk mi geldiniz ?

T...Men

Editör
Alic agaclarinin yasam suresi 40-100 yil arasi olur, uygun kosullarda belkide biraz daha fazla.
Yani ''mubadele'' doneminde ''nirengi'' noktasi olmali (tarla veya arazi siniri).
Iki sekilde ele almak munkun;
ilk olarak, kucuk olcekli uretimlerde (esans,ozel yag veya ilac) kullanilmistir.
Veya;
Mulkiyet sinirini kutsayan inanc veya tilsimisi emarelerdir. Her iki durumda da yakin cevrede yasam alani bulabilmeniz munkun.
Alic agacini goz onunde bulundurmadan bizi ilgilendiren(gec roma/bizans) acidan bakmak istersen; Ucgenin sivri ucunun gosterdigi yonde (umarim biliyorsunuzdur) tum kollarin cm'si kadar adimlayarak inceleme yapmalisiniz.

Not: Bu tur yontularin rum,ermeni ve dahi Osmanli anadolu kirsal yasaminda sikca olcum ve isaretleme icin kullanildigini da unutmamalisiniz.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Minyatür işarettir ya hedefin üzerinde aşağiya in anlamında yada farklı köşe yün verit ama çok uzak değil.

harun0606

Aktif Üye
Minyatür işarettir ya hedefin üzerinde aşağiya in anlamında yada farklı köşe yün verit ama çok uzak değil.
altında değil üstat ağaç yer değiştirdi

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kullanım amaçlı ama hangi işte bilmiyorum, üçgenin üst tatafında kullanımdan kaynaklı erime, aşınma meydana gelmiş sürtünmeden diye düşünüyorum.