Bence bölge bölge kısım kısım çalışma yapın bi yeri bitirmeden diğerine geçmeyin. Yoksa çabuk usanır ve yorğunluğun verdiği kırgınlık ile vazgeçersiniz. Sabırlı olun bir iki günde bitecek iş değil. Her gittiğiniz de farklı bölgelerin ve çalışma yaptığınız alanda çıkan obje toprak katmanı farklı taşların resmini çekip ustalardan fikir alın. Nasibiniz bol olur İnşallah.
Ustam yapacaniz en kolay ve mantikli hareket taşin üzerine çikin çubukla boşluk tespiti yapin size girişi gösterir
USTALARIM BÖLGE BÖLGE KAZIN DEMİŞLER AMA BU AMELELİK KUSURA BAKMAYIN SİZ BOŞLUK ARAYIN ANA KAYADA ÇÜNKİ BU KAYA MEZARI VE YA AŞADAKİ SUNAK TAŞININ EN FAZLA 2 METRE ÇEVRESİNDE OLUR BAŞKADA BİRŞEYE TENEZZÜL ETMEYİN
Kardesim kare oymanin az altinda kayada kapak bakabilirmisin. Bulamazsan oda hemen onundeki duzluk alanda. Iki tercihide uygulayin kardesim. Baska yerlerde olacagina ihtimal vermiyorum. Selametle kal
Akdeniz bölgesinde bu şekilde yüzlerce mihrap var.
Girişi bulanı daha ben görmedim. Bu yüzden önemsiyorum.
Birisi çözülürse diğerlerini çözmek kolay olur.
herşey yazılmış zaten,ben bişey dikkatimi çekti onu ekliyim,1.resimde maviyle çizdiğim yer farkındaysan kuru çam dalları ve yaprakları yığılmasına rağmen hala bariz çökmüş durumda,ama 2.fotoda kırmızı çizdiğim yer buranın devamı olarak çökme yapmamış.diyelim ki mavi yeri yağmur suyu vs yaladı oydu akış yönünde kırmızıda aynı devam etmeliydi.zaten bence kırmızının üstündeki duvar gibi örülmüş set senin yerinden çıkan taşlarla yapılmış biyer.benim görüşüm zemin altı kayanın önü.