Dedektorburada Banner Mobile

Ustalar YARDIMM !

Dedektorburada Banner Mobile

Brtak

Member
Merhabalar öncelikle .
GÖRÜNEN MİDİR ? GÖRDÜĞÜN
Yoksa ;
GÖRMEK İSTEDİĞİN MİDİR ? GÖRDÜĞÜN .

bir kaya dikkatimi çekti daha çok beni kendine çekti sizce birşey var mıdır ?
Bu sefer çok yönlü çektim yorumlarınız benim için önemli :D

Ekli dosyalar

toyalp

Bulaşan mazlumun ahıdır.Kainat bu yükü kaldıramaz.
Süper Moderatör
Bu kaya, nekropol alanındaki bir aile mezarının veya önemli bir şahsın mezarının yerini ve giriş yönünü gösteren ana harita taşıdır. Kırmızı ile çizgi çektiğim yerlerden 1,5 - 2 metre civarında aşağı inerseniz giriş ile karşılaşırsınız. Giriş tüneldir ve bir mesafeden sonra 3 farklı tarafa ayrılacaktır. Biri mezara götürür, biri malzeme odasına götürür, diğeri ise Allah muhafaza ölüme yani tuzağa götürür. Kısacası bu mezarlık alanda en değerli mezarlardan biri bu mezardır. İyi bir çubukçu işinizi kolaylaştırır. O iki çizgi tarafından 2 metreye kadar inerseniz ve eğer sabit yerinden oynamamış bir kaya ise sonrasını göreceksiniz zaten. Hayırlı forumlar.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Brtak

Member
Bu kaya, nekropol alanındaki bir aile mezarının veya önemli bir şahsın mezarının yerini ve giriş yönünü gösteren ana harita taşıdır. Kırmızı ile çizgi çektiğim yerlerden 1,5 - 2 metre civarında aşağı inerseniz giriş ile karşılaşırsınız. Giriş tüneldir ve bir mesafeden sonra 3 farklı tarafa ayrılacaktır. Biri mezara götürür, biri malzeme odasına götürür, diğeri ise Allah muhafaza ölüme yani tuzağa götürür. Kısacası bu mezarlık alanda en değerli mezarlardan biri bu mezardır. İyi bir çubukçu işinizi kolaylaştırır. O iki çizgi tarafından 2 metreye kadar inerseniz ve eğer sabit yerinden oynamamış bir kaya ise sonrasını göreceksiniz zaten. Hayırlı forumlar.
Teşekkür ederim taşın ilerisinde başka işaret kalmışmıdır bilemeyeceğim biraz müdahale edilmiş bir yer dedektörle yer tespiti yapılabilir mi ?

T...Men

Aktif Üye
Kayayi temizleyip, kucuk oymalarida goz onunde bulundurmalisin. Bana kilisiye ait mezarlik alan gibi geldi.Umarim oyledir, ama cok ellendigine gore isin bayagi zor. Bu yer uydu resimleri adli konu ile ayni bolgede mi?
IMG_2328.jpeg

Brtak

Member
Kayayi temizleyip, kucuk oymalarida goz onunde bulundurmalisin. Bana kilisiye ait mezarlik alan gibi geldi.Umarim oyledir, ama cok ellendigine gore isin bayagi zor. Bu yer uydu resimleri adli konu ile ayni bolgede mi?
Ekli dosyayı görüntüle 317411
Paylaştığım resimde bu taşın farklı bir açıdan fotoğrafı isterseniz onu da inceleyebilirsiniz

Ekli dosyalar

T...Men

Aktif Üye
Kirmizi isaretli yerlerde uzun demir bir sisle topraga sokup cikararak inceleme yapin. Sari olan yerlerde dikkat ettiysen tum oymalar yonunde taslar birlestirilmis, oralarida es gecmeyin, bu durum diger oymalarin yaninda da varsa takip edebileceginiz sistemi bulmus olursunuz.
Bol sans!!
IMG_2326.jpeg

Amisos

Editör
Ustalar söylemiş söyleyeceğini de benim sorum şu bu bölgenin farklı yerlerini daha önceleri de paylaşmış mıydın ? Bir başkasının konusunun içinde paylaşılan yer mi. Doğru mu hatırlıyorum