O zaman karayolları müdürlüğü çalışanları işi bitirmiştir.Sizin yorumunuza göre.Yol geçirdiler bundan 10 sene önce ve hiç alakasız yerden dolgu malzemesi aldılar.Dolguyla beraber giden gitmiştirHoşgeldiniz.
Öncelikle bence ayağınızı ters koymuşsunuz. Yani sol ayak gibi geldi bana.
Muhtemel mezar işaret ediyor çünkü bu resimden parmak göremiyorum. Parmak olsa idi gömü diyebilirdim.
Karşısında taş, çakıl yığma aramak gerekli muhakkak. Yönü sağ tarafa doğru. 2. Bir işarete de götürecek olabilir, onu siz ar-ge esnasında göreceksiniz.
Baktığı yerlerinde resimleri eklenirse saha kolay sonuç alınabilir.
Ayağın boyu x 70 olarak hesaplanır genelde.
ülkede ki çoğu malı zaten onlar alıyor , catlamamak elde değilO zaman karayolları müdürlüğü çalışanları işi bitirmiştir.Sizin yorumunuza göre.Yol geçirdiler bundan 10 sene önce ve hiç alakasız yerden dolgu malzemesi aldılar.Dolguyla beraber giden gitmiştir
Bir daha ki sefere o zaman insaallah .O zaman karayolları müdürlüğü çalışanları işi bitirmiştir.Sizin yorumunuza göre.Yol geçirdiler bundan 10 sene önce ve hiç alakasız yerden dolgu malzemesi aldılar.Dolguyla beraber giden gitmiştir
Ortadaki x işaretinin uzun tarafına yani dediğiniz yere tuttum ama bir sonuç alamadımDuruş yönünün sol tarafına makina varsa tut 5 MT reye kadar
Sen bir de DSİ nin baraj yapımlarını görO zaman karayolları müdürlüğü çalışanları işi bitirmiştir.Sizin yorumunuza göre.Yol geçirdiler bundan 10 sene önce ve hiç alakasız yerden dolgu malzemesi aldılar.Dolguyla beraber giden gitmiştir
Şavşat’ daki çalışmada bulundum ağzım açık kaldı diyorum abiSen bir de DSİ nin baraj yapımlarını gör
Duruş istkametin ters de o yüzden. Yol falan da geçtiyse zaten zayi olmuştur o. Boşuna kendini yorma. O bölgede farklı işaretler muhakkak vardır.Ortadaki x işaretinin uzun tarafına yani dediğiniz yere tuttum ama bir sonuç alamadım
Heleki alakasız yerlere yapılan camiler varya.Ah ah.Minareye çıkılmıyor nedense.Cami kapısı pvc,minarenin kapısını hurdacıya versen 5 bin lira verirŞavşat’ daki çalışmada bulundum ağzım açık kaldı diyorum abi