timur964
konularim
sunak değilde ruh deliği olabilir .. ahım şahımdan ziyade işçilik olması önemli .. evet kaya dibinden mumkun oldukça
Peki bu ruh deliği ve kanalı olan kısım birşeyi gösteriyor olabilirmi?sunak değilde ruh deliği olabilir .. ahım şahımdan ziyade işçilik olması önemli .. evet kaya dibinden mumkun oldukça
Evet denedik ama boşluk sesi gelmiyor
Bana tamamen doğal geldi desem kızmazsınız umarım... Bu kayalar zamanın konut projelerinde kullanılmaya çok müsait... Toprak çok temiz içinde çok az çakıl taş var, yer altı odaları için uygun değil, geriye kaya mezarı olma ihtimali kalıyor bunun için de tüm mostraları gezip (Mostra: Yüzeyde görünen sabit kaya kütlesi) incelediklerini düşünüyorum ve eldeki tek yer bu kaya o da yarım cemberi andıran kesim izi, kesime başlanmış iz ve üzerindeki oyuk.@jeolog
bence başlanmış ama devam edilmemiş bir yer sen ne dersin kaya yapısı oldukca sert gözüküyor 2 taraftanda denenmiş sonra bırakılmış gibi
Üsteki tam kare oyuk değil daha çok yuvarlak görünüyo, herhangi bir tarafa yön vermiyor, o öndeki taşın herhangi bir riski yok kazı yapmak için kazı yapıp kayanın toprakla buluştuğu alt kısmı gördük herhangi bir ibare yok, ses kontrolünü kayada her santim için yapıldı herhangi bir boşluk veren ses yok, yine aynı şekilde toprak da da ses kontrolü yapıldı toprağın kayayla birleştiği yüzey le iki metrelik mesafe ( alan ) ses kontrolü için tarandı herhangi bir boşluk veren olguya rast gelmedi. Kazı yapılan toprağın zeminde de boşluk aratirması yapıldı boşluk yok yemin sert sağlam, kayanın önündeki ve kayanın kendisi hariç diğer çizdiğniz taşlar çok uzak onlar resim karesine giren taşlar çalışma alanıyla arasında yüzlerce metre var, resimde görünen kayalar bu kayadan çok uzak, kazılan alanda herhangi bir bulguya rast gelemediğimiz için tünel bağlantısı olup olmadığına birşey diyemem resim karesine giren taşlar bu kayadan çok uzak çünkü teşekkür ediyorum saygılar.Bana tamamen doğal geldi desem kızmazsınız umarım... Bu kayalar zamanın konut projelerinde kullanılmaya çok müsait... Toprak çok temiz içinde çok az çakıl taş var, yer altı odaları için uygun değil, geriye kaya mezarı olma ihtimali kalıyor bunun için de tüm mostraları gezip (Mostra: Yüzeyde görünen sabit kaya kütlesi) incelediklerini düşünüyorum ve eldeki tek yer bu kaya o da yarım cemberi andıran kesim izi, kesime başlanmış iz ve üzerindeki oyuk.
Civarda iki büyük blok kayalık yanyana ve arası tüneli andıran bir patika var mı?
İnşallah sonuca ulaşırsınız ve Allah kolaylık versin...
Ustam iyi geceler öncelikle.Esmerim resimle cvp vermissin timur964 abime..orda ekledigin resimde yukardan bakista sol tarafta kalan kisim biraz acilmis kaya islenmis acik alan var orasi nedir oraya neden devam edip ne olduguna bakmadiniz yada baktinizmi.tahminen kapak dusmus giris ortaya cikmis gibi benim fikrim bu yonde bi daha baksaniza oraya goruntu su anda o gibi gozukuyor.sola dogru acilirsa iyice sanki kapi yada giria gibi..