Dedektorburada Banner Mobile

Ustalarım acill yardım

yorgunum

Aktif Üye
köyümüzün içi burası yerleşim yeri her yerde küp kırıkları var

yorgunum

Aktif Üye
uçmuş ustam işaretsiz olmazmı diyorsun boşamı kürek sallıyoruz

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
tespit için çubuk mu kullanıyorsunuz Allah yardımcınız olsun

yorgunum

Aktif Üye
Neden ustam çıbuktan çok çekmişe benziyorsun ben de çok çektim minarel çok yerde yanılttı ama sitede minarel eleme işini öğrendim bakalım artık normalde kise denk gelince boşluk değerli işi bitiyordu burda bitmedi hakkımızda hayırlısı ustam çubuk kullandıkça tecrübe ediniyoruz çıkmazsa buda bi tecrübe

yorgunum

Aktif Üye
Ustalar ne gibi emareler olacak burda taşmı toprakmı çıkması lazım birde kurumuş ağaç kökleri boşluk veriyormuş öylemi öyleyse nasıl anlarız bunu

yorgunum

Aktif Üye
Ustalar çok yardımcı oldunuz tşkl hepinize alacanız olsun

Turko

Uzman
Ustalar çok yardımcı oldunuz tşkl hepinize alacanız olsun
Alacağım olsun ozaman memleketin neyi meşhur ise :)

Usta sapmalar olur yarım mt ve 1 mt arası gümüş te normaldir , misal gümüş yüzüğü toprağın üzerine at 1 mt geriden başlar çubuk kapama yapmaya altın da üzerine gelmeden tepki vermez , demek istediğim şu , etrafında oda boşluğu tespit etmediğin Sadece ufak bir boşluk ile gümüş tespit ettigin yere çok umut bağlama mineral işini Kesin çözdüm diyorsan en iyi ihtimalle dediğin doğrudur gümüş vardır derinliği ne olur ? Bence 80-100 cm arası olur bir kadar da genişlik olur etrafı düz kesme taş olur plaka şeklinde koyar içine ince kum basar malzemeyi koyunca aynı kum ile kapatır üzerine tekrar plaka şeklinde taşı kapatır üzerine toprağı kapatır . Bu işlemi 2 mt için yapmaz olup olacağı derinlik ve ölçüler budur fazla derine inmene gerek yok, yada mezar buldun haberin yok .

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
uçmuş ustam işaretsiz olmazmı diyorsun boşamı kürek sallıyoruz
yorgunum kardesim geç cevap verdiğim için kusura bakma ... hakkini helal et ....
Çubuklarda sapma olur ... islem oncesi tespitlerde bu sapmalari en aza indirmen sifirlaman gerekir ...yine mineral veya gaz çıkışları ni elemek için metal çubuk saklıyorsun bekliyorsun 1 süre tekrar tespitlerde bulunuyorsun ..... Bu konuyu sitemizde çubuklar konusu var okuyup faydalana bilirsin ....
Işaret olmaz sa olmazı dır gömünün...mutlaka vardır iyi gözlemleme yapmalısınız...
Kendinden örneklendirme yapacak bile olsak ..1 yeresahsi altınımızı gömsek 1 iz isaret veya ilerki zamanlarda degismeyecek kimildamayacak 1 nesneyi kendimize baz aliruz bunun gibi ..
Yine 1 kimseye %100 olarak tamam burası orası hemen işleme başla demek okadar koly değil... belli şartların kuralların oluşması lazım ki belki ....zaten ...umut + bilgi tecrube toplamiyla islem yapiliyor %100 gozunle gormeden inanma ...
Şimdi kardeşim benim sen zaten tespitini 2 mt olarak yapmış sin geri kalmış 1.5 mt aklında kalacağına devam et derim yoksa yarim bırakırsan o kurt seni hep kemirir ..
Bu arada her 30 cm de aynı tespit işlemlerini tekrarla ..sonuc olumluysa aklına yatıyorsa devam edersin .....
Kardeşimin bahtı açık olsun .umduguna kavuşursun inşaallah..

yorgunum

Aktif Üye
Turko ustam aksaray malaklısı meşhur başka yok nildim kadarı ile yorum için tşkl