Bazı şeyleri belkide ben abartıyorum ustam yorum için saol bir fotoğraf daha gösteriyim sana ben bunu yılına benzetim )Birinin cani sıkılmış oturmuş yontmuş.
definecilerin en büyük sıkıntısı benzetme bu yüzden hiçbirşey bulamıyorlar boşa kürek çekiyolar benzetmelerle olmaz bu işler yılansa tam yılan yapar benzetme yapmaz bu yüzden benzettiğiniz nesneleri es geçin şuraya 50 kişiye baktırsam yılana benzeme yorumunu okutmadan kimse yılan demez, ama bu yorumu okuduktan sonra insan beyni bunu sizin yorumunuzdan etkilenerek benzetir.Bazı şeyleri belkide ben abartıyorum ustam yorum için saol bir fotoğraf daha gösteriyim sana ben bunu yılına benzetim )
Aynen öyle ustamdefinecilerin en büyük sıkıntısı benzetme bu yüzden hiçbirşey bulamıyorlar boşa kürek çekiyolar benzetmelerle olmaz bu işler yılansa tam yılan yapar benzetme yapmaz bu yüzden benzettiğiniz nesneleri es geçin şuraya 50 kişiye baktırsam yılana benzeme yorumunu okutmadan kimse yılan demez, ama bu yorumu okuduktan sonra insan beyni bunu sizin yorumunuzdan etkilenerek benzetir.