Abi yer olarak dağın yamacında kepçenin çıkması imkansız elle oynanmış olabilir ama anlamı nedir neyi anlatmak istemiş onu öğrenmek istiyom bura bizim köy de eski zamanda romalılar yaşamışBeyfendi tam anlamı ile işaret olup olmadığı konusunda tereddüt de kaldım. İşçilik ile yapılmış olduğu kesin bile olsa anlam veremedim gördüğüm bildiğim işaretlerden değil. Etraf nasıl. Burası tepe mı. Sanki kepçe gibi büyük bir cihaz ile alt üst edilmiş gibi.
Hangi taşların abi bi cizermisinnet bi işaret yok ama taşların bulundugu yerde bir şeyler var
yeri uzaktan gören resim ve cevre resmi gerek
Abi bu çizdiğin yerde dairenin içinde çubukla baktım bi kaç yerden fazla boşluk veriyor keza aşağısı da aynı şekilde öyle bu boşluklara tek tek baksam mi
Öyle yapacağım zaten abi emin olmak istedim hani olurda belki bir yanlış yapiyorumdur falan diye sağolun yorumunuz için ama hala anlamış değilim bu işaretler mezar isaretimi oluyor oyma şeklinde olanlar en azından ne aradigimi bilmek istiyom mezarmi yoksa odamı yani o şekildeBoşluk algılıyorum dediğin yerlerin sınırlarını çiz.
Sonra gir içine metal tespiti yap bakalım.
Sonra da metal var/yok. Varsa şu metali tespit ettim dersin.
Daha mantıklı olmaz mı?
Sen tüm yorumlara kulak ver. Düşün taşın.Öyle yapacağım zaten abi emin olmak istedim hani olurda belki bir yanlış yapiyorumdur falan diye sağolun yorumunuz için ama hala anlamış değilim bu işaretler mezar isaretimi oluyor oyma şeklinde olanlar en azından ne aradigimi bilmek istiyom mezarmi yoksa odamı yani o şekilde