Eyvallah abim sağol varolSen tüm yorumlara kulak ver. Düşün taşın.
Dip toplamda hickimse sana 2×1 m2 yeri çizip oda/mezar burada diyemeyecek.
Son noktayı koyabilecek olan tek bir şahıs var. O da sensin. Sadece bunun bilincinde ol.
Rast gelsin..
Eyvallah abim sağol varolSen tüm yorumlara kulak ver. Düşün taşın.
Dip toplamda hickimse sana 2×1 m2 yeri çizip oda/mezar burada diyemeyecek.
Son noktayı koyabilecek olan tek bir şahıs var. O da sensin. Sadece bunun bilincinde ol.
Rast gelsin..
Bende bu konuyu takip ediyordum üzerine bastınız saygı değer üstadım ? benim konularım ve sadece bi kaç resim farklı merak ettim bu @Esmer bey kardeşiServet kurtuluş kardeşin konularına benziyor seninki. Oraya yapılan yorumlar işine yarayabilir. İstersen bi göz at.
Bende bu konuyu takip ediyordum üzerine bastınız saygı değer üstadım ? benim konularım ve sadece bi kaç resim farklı merak ettim bu @Esmer bey kardeşi
Bende bu konuyu takip ediyordum üzerine bastınız saygı değer üstadım ? benim konularım ve sadece bi kaç resim farklı merak
Abi baktım resimlere aynı yer de bulunmusuz ben kayseriliyim cardaktanBende bu konuyu takip ediyordum üzerine bastınız saygı değer üstadım ? benim konularım ve sadece bi kaç resim farklı merak ettim bu @Esmer bey kardeşi
Bende bu konuyu takip ediyordum üzerine bastınız saygı değer üstadım ? benim konularım ve sadece bi kaç resim farklı merak ettim bu @Esmer bey kardeşi
Siz bir ekip kurunAbi baktım resimlere aynı yer de bulunmusuz ben kayseriliyim cardaktan
Doğrudur 2 hafta önce bulundum orada kismetin bol olsun geçerken uğramıştım ben kardeşim ?Abi baktım resimlere aynı yer de bulunmusuz ben kayseriliyim cardaktan
Kardeşe başarılar dilerim inşallah kısmeti bol olur ben uzağım arkadaşa ?Siz bir ekip kurun
Olabilirdi ama abim uzakmisSiz bir ekip kurun
Abim valla bişey anlamadım ? rica etsem daha detaylı anlatır mısın ?
Birlikte çalışmak isterdim abim sağol yine deDoğrudur 2 hafta önce bulundum orada kismetin bol olsun geçerken uğramıştım ben kardeşim ?