R Reis38 Yeni Üye Katılım 18 Ara 2017 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 4 Ocak 2018 #25 turko' Alıntı: giriş işaretin kendisi. Genişletmek için tıkla ... nasil yani zannetmiyom usta isaret olan kaya cok kalin degil arkasi bos
turko' Alıntı: giriş işaretin kendisi. Genişletmek için tıkla ... nasil yani zannetmiyom usta isaret olan kaya cok kalin degil arkasi bos
Turko Uzman Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 3,303 Tepkime puanı 3,402 Puanları 23 4 Ocak 2018 #26 Reis38' Alıntı: nasil yani zannetmiyom usta isaret olan kaya cok kalin degil arkasi bos Genişletmek için tıkla ... Zemin deki işareti diyorum , anlamlarını yazdım ya Altında demek işaretin anlamı ondan 3 tane olsaydı alt altta üç mezar derdi. Boşluk bak üzerinde.
Reis38' Alıntı: nasil yani zannetmiyom usta isaret olan kaya cok kalin degil arkasi bos Genişletmek için tıkla ... Zemin deki işareti diyorum , anlamlarını yazdım ya Altında demek işaretin anlamı ondan 3 tane olsaydı alt altta üç mezar derdi. Boşluk bak üzerinde.
A Amadeus Yeni Üye Katılım 5 Nis 2017 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 6 Ocak 2018 #27 Burası talan olmuş kardeş gördüğün kare ve yanlardaki oymalar heykellerin sandukaların bırakıldığı yerler senın yerde ne duvar kalmış ne duvar sadece taban kalmış
Burası talan olmuş kardeş gördüğün kare ve yanlardaki oymalar heykellerin sandukaların bırakıldığı yerler senın yerde ne duvar kalmış ne duvar sadece taban kalmış
G Gemo Member Katılım 21 Mar 2017 Mesajlar 87 Tepkime puanı 2 Puanları 4 Konum İzmir 6 Ocak 2018 #28 Vidyoda 2:35 te kurt kafası görünüyor.