İlk resimdeki Kaya’ya cihaz tutulmasında fayda var diğerleri yolda görsem umursamam rastgeleSayin ustalr bunalr hakindaki fikirleriniz nelerdir?
İlk resimdeki Kaya’ya cihaz tutulmasında fayda var diğerleri yolda görsem umursamam rastgeleSayin ustalr bunalr hakindaki fikirleriniz nelerdir?
Tesekurler ustaİlk resimdeki Kaya’ya cihaz tutulmasında fayda var diğerleri yolda görsem umursamam rastgele
Tesekurler ustailk fotoda kayaya cihaz tut, biriki parça çıkabilir. 2. fotodaki bolünmüş gibi olan kaya yakınlarında mahzen bakman lazım. agaçlara yakın yerlerde boşluk ara. sonlardaki üçe bölünmüş gibi olan kaya en önemlisi. mezarı biraz uzaktadır ama değerlidir. @Ledun ustama asıl, o seni noktaya yaklaştırır.
Bakacam.ustabu X son nokta arkadaki taşda v işaretimi var çalının oldugu yerde boşluk kontrolu yapın kırmızıyla işaretledigim yerde çökmemi var
Gercekten cok guzel isaretler ve iscilikler.Ustam gercekten guzel isaretlermi yoksa kinayemi yapiyorsunuz?
Tamadir usta gerekli fotolari cekip atacamGercekten cok guzel isaretler ve iscilikler.
Kinaye yapmiyorum.
Hedefe ulasmaniz icin usulunce fotograflama yapmalisiniz.
Zira isaret ve figurler araziye gore mana kazanir.
50 meteeye kadar distan isarete
Isaretten disa fotograflamaniz yeterli olacaktir.
Sizin onemswmediginiz bir murc izi manayi yada yonu degistirebilir.
Usta size zahmet bunada bakabilirmisiniz bu bir haritami .Gercekten cok guzel isaretler ve iscilikler.
Kinaye yapmiyorum.
2 tane sorum var, cevabini alinca cevaplayayim insallah:Usta size zahmet bunada bakabilirmisiniz bu bir haritami .
usta bu çarpı etrafının videosunu cektim bir analiz edebilirmisin hedef neresi olabilir?Gercekten cok guzel isaretler ve iscilikler.
Kinaye yapmiyorum.