Ustalr bunlar dogalmi

Ledun

Bilgili Üye
usta bu çarpı etrafının videosunu cektim bir analiz edebilirmisin hedef neresi olabilir?
Normalde hedef sol taraf olur, yani carpiya sirtini verince hedef karsinda olur. Burada da isaretlemeti boyle yapmislar. Ilk isareti bulmusun ve devaminda tekrar bir isaret bloku yapmislar ( sari ok istikametinde )
Burayi da ihmal etme, amma carpinin oldugu tasa dikkatli bakinca hedef yukarida olmali.
Neticede solda yada karsida da olsa hedefin 10 adim icinde.
Derinlik en fazla 2 metre.
Duz bir tasin altinda 20-30 kilo mal olur derlerdi buyuklerimiz.
Bu alanlari kontrol ediniz.
Isi bilen bir cubukcu sana nokta verir.
( Burayi kaz burada altin sinyali var diyen cubukcu, işi bilmeyen cubukcudur.)

Videoya gore, bu alanda daha baska islerin olacagi kesin, amma sistemi bileni bulman gerek. ( o kisi ben degilim, ben bilen değil bilenlerden duyanim. )
Screenshot_20221017-005438_Chrome.jpg

Defineci usta

Aktif Üye
Normalde hedef sol taraf olur, yani carpiya sirtini verince hedef karsinda olur. Burada da isaretlemeti boyle yapmislar. Ilk isareti bulmusun ve devaminda tekrar bir isaret bloku yapmislar ( sari ok istikametinde )
Burayi da ihmal etme, amma carpinin oldugu tasa dikkatli bakinca hedef yukarida olmali.
Neticede solda yada karsida da olsa hedefin 10 adim icinde.
Derinlik en fazla 2 metre.
Duz bir tasin altinda 20-30 kilo mal olur derlerdi buyuklerimiz.
Bu alanlari kontrol ediniz.
Isi bilen bir cubukcu sana nokta verir.
( Burayi kaz burada altin sinyali var diyen cubukcu, işi bilmeyen cubukcudur.)

Videoya gore, bu alanda daha baska islerin olacagi kesin, amma sistemi bileni bulman gerek. ( o kisi ben degilim, ben bilen değil bilenlerden duyanim. )Ekli dosyayı görüntüle 304080
usta yaklaşık 50 metre civarinda çarpıyı karşımıza aldığımızda sol üst çaprazında bu taş var halka olabilirmi diye ayrı bi konuda açmıştım kast ettiginiz taş bu olabilirmi acaba?

Ledun

Bilgili Üye
usta yaklaşık 50 metre civarinda çarpıyı karşımıza aldığımızda sol üst çaprazında bu taş var halka olabilirmi diye ayrı bi konuda açmıştım kast ettiginiz taş bu olabilirmi acaba?
Bu tas ile carpi arasini iyi kontrol ediniz.
Ikisi arasi 10 adimi gecmiyordur,
Dogru mu?

Karabulut

Operatör
#Ledun ustanın çizdiği yerlere bakmanı tavsiye ederim Yerdeki taşta kurbağaya benziyor

t 964 R

Aktif Üye
yaklaştırınca murç izleri görunmesede şeklen işçilk sonucu dedirtiyor baka özellikle oval kapak gibi olana tahta tokmakla vurarak boşluk sesi dinleyin mutlaka