Jookerturk
Bilgili Üye
bi gün 3 tane adama denk geldim, biri kaldırımda oturuyor, diğeri sarhoş, bir diğeri Tombala tarzı birşey oynatıyor. Sarhoş ile tombala oynatan hararetli bir şekilde tartışıyor Sarhoş; abi çıktı ya ver paramı diye ama sarhoş alabildiğine bağırıyor. Sonra bir kişi geriden geldi, ne oluyor abi filan dedi araya girdi (bende dolmuş bekliyorum) 5 kişi olduk. Kaldırımda oturan da araya girdi. Bende ister istemez konuya dahil oldum. Tombalacı, sarhoş ve kaldırımda oturan adam sürekli tartışıyorlar parayı ver diye. Geriden gelen adam tombalacıdan bir kağıt aldı tartışma biraz alev alır gibi olunca o arada kapalı olan rakamı bana gösterdi (1’e/10 veriyor) gel oynayalım dedi. Hani bende uyandığım ya cebimde ki son 5 lirayı bastım. Ortalık tekrar alevlenir gibi oldu. Geriden gelen adam tombalacıya al şu rakama 10 lira bastık dedi. Tombalacı aldı o kağıdı bi açtı beş yazan yerde 28 yazıyor. Ağzım açık kaldı. Ben 19 yaşındayım onlar 40. Kavga çıkarmaya kalksam limon gibi suyumu sıkarlar. En iyisi burdan gitmek dedim. Dolmuş parası da olmayınca 3-4 saat yürüyerek eve gitmek zorunda kaldım. Saygılarımı sunarım. Dikkatli olmakta fayda var.