T trove yeni Yeni Üye Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 8 Ocak 2023 #1 selam değerli dostlar uzun zamandır aranızda yoktum yönetimdeki arkadaşlar eski hesabıma giremiyorum mailde değisti nasıl yapacaz
selam değerli dostlar uzun zamandır aranızda yoktum yönetimdeki arkadaşlar eski hesabıma giremiyorum mailde değisti nasıl yapacaz
Koray Kor Editör Katılım 9 May 2017 Mesajlar 570 Tepkime puanı 966 Puanları 11 8 Ocak 2023 #2 Merhaba, Eski hesabınıza ait kullanıcı adı ve mail adresinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz.
T trove yeni Yeni Üye Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 12 Ocak 2023 #3 Koray Kor' Alıntı: Merhaba, Eski hesabınıza ait kullanıcı adı ve mail adresinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... kullanıcı adım trove mailde meftunk@mynet.com ama bu mail adresi kullanımıyorum şuan
Koray Kor' Alıntı: Merhaba, Eski hesabınıza ait kullanıcı adı ve mail adresinizi yazarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla ... kullanıcı adım trove mailde meftunk@mynet.com ama bu mail adresi kullanımıyorum şuan
Koray Kor Editör Katılım 9 May 2017 Mesajlar 570 Tepkime puanı 966 Puanları 11 12 Ocak 2023 #4 Merhaba, trove kullanıcı adına ait mail adresi polikxxxx@hotmail şeklinde olduğunu görüyoruz. Eğer bu mail sizin ise xxxx karakterlerinin olduğu yeri hatırlamalısınız.
Merhaba, trove kullanıcı adına ait mail adresi polikxxxx@hotmail şeklinde olduğunu görüyoruz. Eğer bu mail sizin ise xxxx karakterlerinin olduğu yeri hatırlamalısınız.