V ve Yılan

Esteban74

Editör
Selamunaleykum usta
Ok yönunde ne var? Su olabilir ..., kuyu olabilir ...
Su veya bina yeri çevresinde dikili 3 ağaç olabilir gibi... tek büyük bir olabilir... Bunlardan biri varmı?
Saygılar

Selamunaleykum usta
Ok yönunde ne var? Su olabilir ..., kuyu olabilir ...
Su veya bina yeri çevresinde dikili 3 ağaç olabilir gibi... tek büyük bir olabilir... Bunlardan biri varmı?
Saygılar
Aleykümselam,ustam o yönde görünürde birşey yokmuş ama yılanın hemen önünden su geciyor

Esteban74

Editör
Kolay gelsin ustam...
Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Önce bunu belirtmek isterim.
Ben üçgenin ok yönünde illaki birşey olduğunu düşünüyorum. Uzak mesafede olabilir.
Bu alttaki fotoda işaretlediğiniz yerde 2 tane yılan gördüm , ama sanki 1 yılan daha varmışta kırılmış gibi , gedi bana.... ve kalp şekli oluşturuyorlarmış gibi...
Ok istikameti dikkatimi çekti. Burdan su geçiyor dediniz, bu su akıntısı boyunda 2 yolla birleşimi?
Omega yapan biyer...
Saygılar

Ok un tam tersi istikametinde değerlendirmek gerek...

Son düzenleme:

Esteban74

Editör
Bu yön ve bu okumayla özel ilgilenirdim. Çap derinlik neydi?

Fotoları tek tek inceliyorum . Dikkatimi çekenleri işaretliyorum

Esteban74

Editör
3 oyma ayrı ayrı mezarda diyor olabilir. Her oyma 1 mezar. Derinlikleri 23 cm... anlamı toplu para...
Bu kayanın tamamının görüntüsünde kalp gibimi?

Kolay gelsin ustam...
Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Önce bunu belirtmek isterim.
Ben üçgenin ok yönünde illaki birşey olduğunu düşünüyorum. Uzak mesafede olabilir.
Bu alttaki fotoda işaretlediğiniz yerde 2 tane yılan gördüm , ama sanki 1 yılan daha varmışta kırılmış gibi , gedi bana.... ve kalp şekli oluşturuyorlarmış gibi...
Ok istikameti dikkatimi çekti. Burdan su geçiyor dediniz, bu su akıntısı boyunda 2 yolla birleşimi?
Omega yapan biyer...
Saygılar

Ok un tam tersi istikametinde değerlendirmek gerek...
Tam ters istikametinde V var

Esteban74

Editör
Ustam şu akan su olayını anlayamadım. Orda görünen borular var. Taş oluktanmı su akıyomuşta şimdi boruyamı almışlar. Kayaya göre su hangi yönde ve hangi yönden hangi yöne akıyor. Akarken ilerde yolu geçip başkabir dereyle mi buluşuyor. Çatal yapıyor mu, Biraz çevreyi anlatır mısın. Çubuk kullanıp bu kayada başluk baksan iyi olurdu. Su önemlidir...
Selametle

Esteban74

Editör
Usta, 2. Sayfada son resimde akar şu diye yazan fotoda. Küçük yuvarlağın sağ üstündeki koymayı gözlüğe benzettim. Bu oyma sizin belirttiğiniz oymalardan birisimi yoksa başka bir oymamı? Ve bu oymaya göre küçük yuvarlak tarafında ne var.
2.40 cm ölçtüğünüz kenara sırtınızı verin. Önce 3.60 cm yi kontrol edin sonra 23 adım veya metre , 70 adım veya metre leri kontrol edin. Yön batıya çok yakın güneybatı...

Foto yüklemede sorun yaşadığım için işaretlemeleri paylaşamıyorum...
Kolay gelsin...

Sır

Member
Oymalardan tam 12.50 metrede mezarın var yönün tam 270 derece Batı oranın resmini varsa görelim kolaygelsin.