Evet Google earthda Dunyayı ınceledıgımde Bazı gerceklerı Gorebılıyorum Van Golundekı canavar Hıkayesı Osmanlı 2 ci Abdulhamıt Donemınde belgelere gazetelere yansımıs Hatta arastırmada yapılmıs Hıkayede 2.3 arkadas Golun kıyısında Abdest almak ıcın ınmıs ve bu arkadaslardan bırısı abdets alırken canavarın hısmına ugramıs canavar Adamı yakalamıs golun ıcıne Cekmek ıstemıs Adamcagız can havlıyle kurtulmaya calısmıs becerememıs ve bagırınca Arkdasları kurturmaya calısmıs ama Canavar kuyrugu ıle adamı yakalamıs bırakmıyormus ve Arkadasalrı hemen ates yakıp Canavarın kuyrugunu atesı Dokundurup Bırakması ıcın hamle yapmıslar ve Canavarın Atesı kuyrugunda hıssedınce Delıye Donunce can agrısıyla Adamıda 20 metre yukarıya fırlatmıs ve tekrar Yakalayıp suyun ıcıne cekıp goturmus ve oylece Canavara yem Olmus
Van golunun Google eartda bıle sekıl olarak Canavara benzedıgını Goruyorum yanı Allah Dunyayı yaratırken Nasıl canavarı hayvanı yaratmısssa Bunu Gole de Islıyor Sekıl olarak. Kanıatı yaratan Herseyı yoktan var eden ALLAH ım Kuranı Kerımde Arastırmak ve dusunen ınsanlar ıcın Delıller koydugunu Soylemıstır . ALLAH hersey Kadir dir.
Ayrıca Vangolunde Bır hazıne oldugunu ve bu canavarın bu hazıneyı korudugunu bır yorumda okumustum . Bırde ne kadar dogru bılmıyorumn Lut kavmıde bu golde Helak olmus dıye yorum okumustum tam bu dogrudur dıyemıyorum ama Hazıne olma olasılıgı yuksek.
Ekli dosyayı görüntüle 299547
YASAL UYARI VE BİLGİLENDİRME
Türkiye Cumhuriyeti mevzuatı kapsamında define arama faaliyetleri; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, Define Arama Yönetmeliği ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine tabidir.
Define araması yapılabilmesi için ilgili mevzuatta öngörülen şartların yerine getirilmesi ve yetkili makamlardan gerekli izin ve ruhsatların alınması zorunludur. İzinsiz define araştırması ile kültür varlığı bulmak amacıyla gerçekleştirilen izinsiz kazı veya sondaj faaliyetleri kanunen suç teşkil edebilir ve cezai yaptırımlara tabidir.
Sit alanları, korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının bulunduğu alanlar, mezarlıklar ve mevzuatla koruma altına alınmış diğer bölgelerde gerçekleştirilecek faaliyetlerde ilgili kanun, yönetmelik ve yetkili kamu kurumlarının kararlarına kesinlikle uyulmalıdır.
Bu internet sitesi; izinsiz define aramayı, kaçak kazıyı, tarihi veya kültürel varlıklara zarar verilmesini, kültür varlıklarının izinsiz olarak aranmasını, çıkarılmasını, taşınmasını veya ticaretini teşvik etmez, özendirmez ve bu tür faaliyetlere yönlendirme amacı taşımaz.
Site içerisinde kullanıcılar, üyeler veya üçüncü kişiler tarafından paylaşılan yorum, görüş, fotoğraf, video, arazi yorumu, işaret değerlendirmesi, yöntem, tavsiye ve benzeri içerikler paylaşımı yapan kişinin kendi görüş ve sorumluluğundadır. Bu tür içerikler site yönetiminin görüşü, önerisi, onayı veya herhangi bir faaliyete yönelik teşviki olarak değerlendirilemez.
Kullanıcılar, gerçekleştirecekleri her türlü araştırma ve arazi faaliyetinden önce yürürlükteki mevzuatı kontrol etmek, gerekli izinleri almak ve ilgili kamu kurumlarının talimatlarına uygun hareket etmekle yükümlüdür.