cümlemize inşaAllah,saolHocam gözle görülür sağlam bir emare bulamadım ama araştırmaya devam inşallah rabbim muhaffak etsin
cümlemize inşaAllah,saolHocam gözle görülür sağlam bir emare bulamadım ama araştırmaya devam inşallah rabbim muhaffak etsin
kardeşlik..3.resimdeki üçgen işareti hakkında ne düşünüyorsun,nasıl yol izlemeliyimbu mekan seninmi senmi kesfettin yoksa arkadasimin askisin muhabbetimi.
ona gore yuruyelim konuya.
iscilikli gizemli bol ekmekli kalite yermis
baliga sarilmis yada baligi tutan kaplumbaga figuru kabatmasi var.sen bilgi ver uzakyakin 360 derece resimler yukle ozaman kiymeti artar konunun.
evet o koltuk var kardeşim.hemde en tepedeHarami derede isen dere içindeki yüksek kayalıktaki koltuğu bulman gerek harami derenin ispatı odur.
undefined
basamak 9 tane.karsıdan bakınca o basamaklar kurt bası oluyor,tepesinde tilki büstü varHarami derede isen dere içindeki yüksek kayalıktaki koltuğu bulman gerek harami derenin ispatı odur.
undefined
o resmin bolcası var aslında,şelaleler konusunda attım..ufak papaz resmini diyon galiba..bolca resmi mevcut onun107113 nolu resmi detaylandırın iş kolaylaşır çek usta bolca poz sıkıntısı yok şukur.
ilk resim karsıdan full hali..2resim papazın oldugu kaya..3.resim papazın sağ kısmı,yani 5 basamağın altı107113 nolu resmi detaylandırın iş kolaylaşır çek usta bolca poz sıkıntısı yok şukur.
basamağın karsıdan görünüsüEkli dosyayı görüntüle 259280Harami derede isen dere içindeki yüksek kayalıktaki koltuğu bulman gerek harami derenin ispatı odur.
undefined