Dedektorburada Banner Mobile

Vezir tepe. Kurt tepe veya kalesi

Dedektorburada Banner Mobile

paytoncu

Bilgili Üye
Cümleten selamun aleyküm
Akşamınız ve vaktiniz hayırlı olsun.
Bugünkü konumuz kurt meselesine net olarak açıklık getirmek. Kurt tepesi yada kurt kalesi vezir tepeye en yakın noktadır. Burada hakikatli bir kurt mevcuttur. Menderes usta bir kurt paylaşmıştı o kurtlardan daha asil olanını bu tepeye yapmışlar. Kurdun bulunduğu tepenin tam batısı kıç kıça yatan öküzler. Doğusunda ise vezir tepe denilen yer. Kurt doğu batı eksenli olup kafa kısmı güneye dönüktür.
Kurt ayakta altında yavruları kurdu emer vaziyette yapılmış. Bir kurt daha vardı anlatmıştım rot arkadaşımız bana kızdı ben kış aylarında gitmiştim bölgeye kurdun kafası kuzey doğulu hafif demiştim lakşn yakın zamanda gittim kurt bu aylarda kafa tam doğuya bakmakta. O kurtla bu kurt birbirine karıştırılmamalıdır. O sadece kafa yapılmış dili dışarda. Bu bütün bir kurt. Burada kurdun bulunduğu tepeyi batı istikamete yürüdüğümüz de burada at ahırıyla karşılaşıyoruz. Eğer kurdun kuzeyine gidersek burda bir sofra kaya mevcut sofaranın kuzey yamacında karaca başı sofranın güneyinde ise topal karaca mevcut. Buralardan fazla anlatmak istemiyorum. Bu karacayla kurt arasında koyunlar mevcut birde içlerinde koç var . Usta ve arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Saygılarımla ..