define48
Aktif Üye
Usta fiyat 1500 üstyse bütceyi asabilir bi arastraym yinede sagolasnUstam kafa karıştırmak değil, Xp gmaxs al vlf seni memnun eder. Eski şaft orijinal olsun.
Usta fiyat 1500 üstyse bütceyi asabilir bi arastraym yinede sagolasnUstam kafa karıştırmak değil, Xp gmaxs al vlf seni memnun eder. Eski şaft orijinal olsun.
gpx alamayanlar için alternatif olabilirustam gareet atx nasıl sizce bilginiz dahilinde
ama arazide çok yorar parazitten kafa kalmazgpx alamayanlar için alternatif olabilir
Eyvallah ustam, inşallah herşey gönlümuzce olur. Bayramınız mübarek olsunHayırlı ramazanlar cihazınız hayırlı olsun nokta yeni cihazları güzel insAllah nasibiniz bol olur ben pi sistemde karar kıldım bakalm hayırlısı
deus etrac ctx3030 bunlar vlfnin nirvanasıdır demirin yanında değerli tespiti metal ayrım kabiliyeti derinlik ve stabilite bu cihazları öne cıkaran özelliklerdirvlf de paslı demiri ayırdımda en baba cihazlardan biri deusdur ustam bilgine
seninde bayramın mübarek olsun ustam he toplanti yapiydik gel sandalye çekte otur bakaam şöyleVaaay ne oliyi burda hacılar
bayi toplantisimi var
Kenin pişir kendin ye mi yapiyiiniz
Bayraminiz mubarek ola
accuk bulaşiyiim dedim kızmayin haa