Neden usta ?yanlis ve tehlikeli sularda yuzuyiin yapma etme
Bu işlerde, en tanıdığın, en güvendiğin insanları bile 180 derece değişiyorlar, sen hiç tanımadığın insanlara beraber iş yapalım diyorsun. Çok sakıncalı bir durum.Neden usta ?
Dediginiz ekip kurmaya gelir. Forum kuralları buna aykırıdır. Alenen bunu genelde beyan edemezsiniz.Merhaba ustalarım ve sayın üyeler.
WUHAN şehrinde yaşayan varsa elimde birkaç yer ve bilgiler var beraber iş yapabiliriz site üzerinden iletişime gecip.
Forum kurallarina aykiri bir konu acmissiniz, konunuz degistirildi...Merhaba ustalarım ve sayın üyeler WUHAN şehrinde yaşayan varsa elimde birkaç yer ve bilgiler var beraber iş yapabiliriz site üzerinden iletişime gecip.
Bilmiyordum usta özür diliyorumForum kurallarina aykiri bir konu acmissiniz, konunuz degistirildi...
Bilmiyordum üstadım ozurdiliyorum konu silinebilirDediginiz ekip kurmaya gelir. Forum kuralları buna aykırıdır. Alenen bunu genelde beyan edemezsiniz.
Farklı konularda özelden iletişime geçebilirsiniz.
Usta hahaha moderatorler isim değiştirdi yaVirusten baska ne olaki wuhanda. Varsa bilgin paylas burda. Dunyanin serveti olsa gitmem su zamanda. Birakin simdi gitmeyi normal zamanda bile bu forumdan giden cikmaz çine.
tayland olurUsta hahaha moderatorler isim değiştirdi ya
Lübnan düşünüyoruz hocamtayland olur