F571571
Bilgili Üye
Buda aynı yerin farklı açıdan fotoğrafıEkli dosyayı görüntüle 297972
X işareti değil şu kayanın farklı açılardan fotoları varsa yükle bakalımdiğer fotoğrafta fark edilmemiş belki × işaretli yer
Ekli dosyayı görüntüle 297989
formda paylaştığım bütün fotoğraflar aynı taşa ait ztn @deli firat ustaX işareti değil şu kayanın farklı açılardan fotoları varsa yükle bakalım
fotoların hepside aynı taşa aitX işareti değil şu kayanın farklı açılardan fotoları varsa yükle bakalım
Bu X isareti DEĞIL. Resmin bütününe odaklan lütfen. Bir noktaya sabitlenmeyelim. Böyle bir alanda kimse o kadar bariz X isareti birakmaz, böyle son nokta olmaz, sen bu kadar aleni bir yere bir şeyler koyarmiydin usta??çevreyi çok iyi araştırın lütfen.Sabit kalmayın.
Gardaş dikkat etmedim hakkını helal etformda paylaştığım bütün fotoğraflar aynı taşa ait ztn @deli firat usta
sorun değil deli abeGardaş dikkat etmedim hakkını helal et
Tamamda usta burası dağın başı ve bu × işaretine çevrede arge yaparken karşılaştım ve üstü yosun tutmuştu yosun zamanla kurumuş ve zarzor görünüyordu bende bıçakla üstünü temizledim ve tam şekli ortaya çıktıBu X isareti DEĞIL. Resmin bütününe odaklan lütfen. Bir noktaya sabitlenmeyelim. Böyle bir alanda kimse o kadar bariz X isareti birakmaz, böyle son nokta olmaz, sen bu kadar aleni bir yere bir şeyler koyarmiydin usta??çevreyi çok iyi araştırın lütfen.Sabit kalmayın.