I iso1010 Yeni Üye Katılım 15 Ara 2020 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Ara 2020 #13 kabakburgiba' Alıntı: İsmail iloğlu,nun gizli ilimler diye kitapları var bulursan al da bi okuyu ver.ben okudum.bi dahada elime almam.bulabilirsen al oku bilgi dağarcığın genişler.wazgeçilmez ustamda yazmış. zaten. Genişletmek için tıkla ... O kitapta yazıyor mu bunlar
kabakburgiba' Alıntı: İsmail iloğlu,nun gizli ilimler diye kitapları var bulursan al da bi okuyu ver.ben okudum.bi dahada elime almam.bulabilirsen al oku bilgi dağarcığın genişler.wazgeçilmez ustamda yazmış. zaten. Genişletmek için tıkla ... O kitapta yazıyor mu bunlar
uçanhollandalı Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 7 May 2014 Mesajlar 1,222 Tepkime puanı 1,693 Puanları 20 15 Ara 2020 #14 iso1010' Alıntı: O kitapta yazıyor mu bunlar Genişletmek için tıkla ... Evet Mustafa İloğlu-Gizli İlimler Hazinesinde yazıyor.
iso1010' Alıntı: O kitapta yazıyor mu bunlar Genişletmek için tıkla ... Evet Mustafa İloğlu-Gizli İlimler Hazinesinde yazıyor.
sevdalı Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 23 Ocak 2014 Mesajlar 240 Tepkime puanı 394 Puanları 9 Yaş 47 15 Ara 2020 #15 iso1010' Alıntı: O kitapta yazıyor mu bunlar Genişletmek için tıkla ... uzak durun kardeşim manevi olarak o kitaplardaki sırlar insanı baya etkiliyor sonra toparlayamıyorsun bazı eksik yazılar oluyor ters etki yapıyor
iso1010' Alıntı: O kitapta yazıyor mu bunlar Genişletmek için tıkla ... uzak durun kardeşim manevi olarak o kitaplardaki sırlar insanı baya etkiliyor sonra toparlayamıyorsun bazı eksik yazılar oluyor ters etki yapıyor
O oymak beyi Bilgili Üye Katılım 15 Eyl 2020 Mesajlar 365 Tepkime puanı 418 Puanları 9 15 Ara 2020 #16 bu işlerde kafayı yiyen çok oluyor, deliren falan, psikolojik sorunlar.. galiba bu tür anlamı bilinmeyen sözlerden dolayı
bu işlerde kafayı yiyen çok oluyor, deliren falan, psikolojik sorunlar.. galiba bu tür anlamı bilinmeyen sözlerden dolayı