timur964
konularim
çizerek resim eklediğim yerde . bir de U nerede göremedim ben o yöndede araştırma yap
çizerek resim eklediğim yerde . bir de U nerede göremedim ben o yöndede araştırma yap
Benim daire içine daldığım yermi değilse çizip yollarmısın banaBurada o kayalıgın içinde mutlaka bir yapı var dısardakı taşlardan belli onu yığma
Fazla geriden çekemiyorum ağaçlık yer kapatıyo ekranıSen burayı 100 metre geriden çek mutlaka ona göre bişeyler cıkartabılırız
Öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için yarın burdayım yorumun üzerinden de yola çıkıcam lakin mavi olarak çizdiğin yer çok yüksekteEkli dosyayı görüntüle 136945
Selamlar. Sevgili ustalarım, kırmızı kalemle çizdiğim yer @timur964 ustamın çiziminden hareketle çizilmiştir. O kısım boydan boya bir alt katman izlenimi veriyor. Bence incelenmeli.
Mavi kalemle gösterdiğim yerde de bir şeyler var gibi. Tam belli olmuyor.
Ayrıca kayanın tamamı horasan gibi durmuyor mu sizce?
Sonuç olarak işaretli yerleri konu sahibi olarak dostum, iyice incele. Ustaların direktiflerine uy. Gittiğinde yanında kireç çözücü bulundur. Kayaya uygula bakalım köpürüyor mu... Güzel de bir fotoğraflama yap.
Hele bak dünkü çocuğun yazdıklarına, çizdiklerine.
Sevgiler.
Hayırlısı dostum. Ben teşekkür ederim.Öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için yarın burdayım yorumun üzerinden de yola çıkıcam lakin mavi olarak çizdiğin yer çok yüksekte