K Karabulut Operatör Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 1,328 Tepkime puanı 900 Puanları 17 18 Ağu 2021 #13 Birileri Düzmece yapmış olabilir varsa imkanınız iyi bir cihazla bakın etrafına yoksa bol fotolayın varsa birşeyler ustalarım bir bildigi olur
Birileri Düzmece yapmış olabilir varsa imkanınız iyi bir cihazla bakın etrafına yoksa bol fotolayın varsa birşeyler ustalarım bir bildigi olur
spyfrs Moderatör Moderatör Katılım 6 Şub 2016 Mesajlar 562 Tepkime puanı 615 Puanları 11 18 Ağu 2021 #14 Ledun' Alıntı: Yaptığın yorumları beğenmiyorum dedim. Güvercin konusundaki yorumun hariç. ( (Yeni gördüm) Genişletmek için tıkla ... Yoksa ordaki bahsettiğim hoca takımındanmısın @Ledun yapma gözünü seveyim s ile başlayan kötü ne olabilir seveyim dedim ben orda o boşluk her türlü doldurula bilir içimiz fesat abi.
Ledun' Alıntı: Yaptığın yorumları beğenmiyorum dedim. Güvercin konusundaki yorumun hariç. ( (Yeni gördüm) Genişletmek için tıkla ... Yoksa ordaki bahsettiğim hoca takımındanmısın @Ledun yapma gözünü seveyim s ile başlayan kötü ne olabilir seveyim dedim ben orda o boşluk her türlü doldurula bilir içimiz fesat abi.