Selamünaleyküm kardeşim. Kim oraya bu büyüklükte birşey yapsınki, birde asker kafası olduğunu nerden anladın üstündemi yazıyor. Sen söylemesen çoğu kişi anlamazdı bile.Asker kafası var koca bir kaya üzerinde anlamı nedir yardımcı olurmusunuzEkli dosyayı görüntüle 308634Ekli dosyayı görüntüle 308634
Peki tşk ederim@corvette ustam hoş geldin.
Benzetmeden ibarettir söz konusu kaya. Olabilir, insan gözü yanılabilir. Bizim işlerde de işaretin küçüğü makbuldür
Kalın sağlıcakla.
Hocam burası eskiden Ermenilerin yaşadığı bir bölge ve kayalıkların bir çok yeri kasalarla dolu ve bir çoğu açılmış buranın boş olduğuna inanmiyorum ve bu kaya rast gele kendiliğinden oluşmuş olamaz yorumun için tşk ederim@corvette ustam hoş geldin.
Benzetmeden ibarettir söz konusu kaya. Olabilir, insan gözü yanılabilir. Bizim işlerde de işaretin küçüğü makbuldür
Kalın sağlıcakla.
madem inanmıyorsunuz size çalışmalarınızda başarılar dileriz umarım aradığınızı bulabilirsiniz.Hocam burası eskiden Ermenilerin yaşadığı bir bölge ve kayalıkların bir çok yeri kasalarla dolu ve bir çoğu açılmış buranın boş olduğuna inanmiyorum ve bu kaya rast gele kendiliğinden oluşmuş olamaz yorumun için tşk ederim
Peki kardeşim, elbette ki kararında özgürsün. Hayırlısı olur inşaallah. Kolay gelsin diyorum, selametle.Hocam burası eskiden Ermenilerin yaşadığı bir bölge ve kayalıkların bir çok yeri kasalarla dolu ve bir çoğu açılmış buranın boş olduğuna inanmiyorum ve bu kaya rast gele kendiliğinden oluşmuş olamaz yorumun için tşk ederim
Arkadaşım Merhaba,Hocam burası eskiden Ermenilerin yaşadığı bir bölge ve kayalıkların bir çok yeri kasalarla dolu ve bir çoğu açılmış buranın boş olduğuna inanmiyorum ve bu kaya rast gele kendiliğinden oluşmuş olamaz yorumun için tşk ederim
Tşk ediyorum sagolunPeki kardeşim, elbette ki kararında özgürsün. Hayırlısı olur inşaallah. Kolay gelsin diyorum, selametle.