Yardimci olumusunuz

ZİKRULLAH

Engellendi
sen gelde bunu yerbaktirmaya hoca goturup.2.3.bin lira atesleyenlere anlat.sence noolur.gercegi soyedigin icinve ekmeklerine mani oldugun icin.kirmizi karti yerr afaroz olursun.bide inancsiz diye adini cikarirlar.koyunden tasinirsin..yokmu ornek yasanmislikar..
Var abi destekliyorum sizi.

deli firat

DOĞACI
İyibir araştırma ve iyi foto ve sonum lazım yahudi yaşamışmı burda biraz tarih çalış bölge hakında

jeolog

Uzman
Magaraya tekrar girdiginizde Göz u bulmaya calisin.

psh

Bilgili Üye
ben hoslanmadim sahsen oradan basiniza bela gelmesin ugrasmayin derim selametle

OsiriS

Moderatör
Moderatör
Bu isaretler sanki daha oncede islenmis gibi geliyor bana.eger yanlis hatirlamiyosam o zamanda detayli resimler istenmis konu o sekilde kalmisti.gene aynisi olacak gibime geliyor...burasi icin soyleyeceklerim yemin mal konmus ve alinmamasi icin cok buyuk tilsim yapilmis hafife alinacak bir tilsim degil can alir..tilsimi astiktan sonra islem yapilacak alandaki tuzaklardan tuzaklama sistemlerinide unutmayalim..

GARİBAN1

Member
öncelikle hepinizden allah razı olsun tılsımlı olduğu pek çok kişi tarafından söyleniyor hoca konusuna gelince zaten itibar etmiyoruz şu şekilde itibar etmiyoruz mekan bizim olmasına rağmen adam oraya gelmeden bize işaretlerin yerini telefondan yönlendirerek gösterdi orda ne yalan söyleyeyim etkilenmedim deyil fakat buyrun gelin dediğimizde bir daha bizimle görüşmedi demekki ya ordaki musibetin büyüklüğünü bilip yanaşmıyor veyahut yapa bildiği iş bukadar hakkından geleceyini bilse neden gelmesin.

GARİBAN1

Member
bir de daha sonradan daha sağlıklı çeke bildiğim fotolar var tekrar aynı yere nasıl yüklerim yoksa konumu açmam lazım yoksa cevap yazdığım yerden eklemem milazım

tatar26

Süper Moderatör
Süper Moderatör
horqasanla örülmüş bir mağara boşaltmış olmasınlar...