Nedir ustalarım yardım edermisiniz
Ekli dosyalar
-
174.3 KB Görüntüleme: 33
-
304.1 KB Görüntüleme: 33
-
320.5 KB Görüntüleme: 33
-
172.2 KB Görüntüleme: 34
Teşekkür ederim ustam ama açılmış mezar yok bölgede elimde çol video ve görsel var aynı bölgeye ait. Bircok farkli isaret mevcut. İki adet mihrap, balık, koltuk, kabartma halka, sunum çanakları, kare oyma. Hepsinin resim ve videosu mevcut ustamSevgili kardeşim hep dile getirdiğim gibi bu tip yerlerin çoğunun suyu sıkılmışdır. Geriye posaları kalmışdır Bu tip merdivenler ya kutsal bir alana çikmak yada çok üst düzey mezarlara ulaşmak içindir .orada bir şey kaldığıni zannetmiyorum. Yinede siz traşlı kayaları baz alın.
Birde ustam merdivenler firat nehrine dogru iniyor dagin tepesinden. tepeye 600 700 m kadar yakin noktada da kilise bulunan köy var köy aynı zamanda eski bir antik kent. Demek istedigim Merdivenler zirveden asagi inmek icin kullanilmis gibi cunku merdivenlerin sonu firat nehrine yaklasiyor zirve koýe yakin noktada.Sevgili kardeşim hep dile getirdiğim gibi bu tip yerlerin çoğunun suyu sıkılmışdır. Geriye posaları kalmışdır Bu tip merdivenler ya kutsal bir alana çikmak yada çok üst düzey mezarlara ulaşmak içindir .orada bir şey kaldığıni zannetmiyorum. Yinede siz traşlı kayaları baz alın.