Dedektorburada Banner Mobile

Yardımmmm

Dedektorburada Banner Mobile

Brtak

Yeni Üye
bu fotoğraflarda ördek göremedim ama ıslatarak tekrar çekim yapmanız daha güzel olur burası mezarlık ve kutsal bir alan gibi duruyor + olan taşın altına doğru bakmanızda da fayda var.
buraya en yakın yerleşim yeri nerede ne kadar uzakta su kaynağı nerede yığma taşlar nerede tepeliğe doğru çıkılan yer nerede daha sorulması ve görülmesi gereken çok yer var
Şimdi x yada + olan işaretin bulunduğu yer arazideki en tepelik alan çünkü bir altı göl göl şu an kurumuş vaziyette ama yağmur şu bu derken dolar ve küçük bir alan değil büyük bir alan bu taş ise hemen tepenin üzerinde sağ tarafı yükseklik sol tarafı ise göl . Şu an çektiğim birsürü resim var buraya sığdıramıyorum delikler değişik değişik şeyler çok fazla makine çubuk falan birşeyler lazım da :) bende yok maalesef .
ama şu + işaretinin olduğu bölgede dikkatimi en çeken tünel düşünün tüneli yüzeyde düşünün yerde değil gölün etrafını kuşatırcasına içeriye girilebilir bir yer gibi duruyor da işte buraya defineden anlayan birinin canlı bir şekilde gözlem yapması gerek resimde olduğu gibi durmuyor çünkü hiçbir şey

Son düzenleme:

Brtak

Yeni Üye
bu fotoğraflarda ördek göremedim ama ıslatarak tekrar çekim yapmanız daha güzel olur burası mezarlık ve kutsal bir alan gibi duruyor + olan taşın altına doğru bakmanızda da fayda var.
buraya en yakın yerleşim yeri nerede ne kadar uzakta su kaynağı nerede yığma taşlar nerede tepeliğe doğru çıkılan yer nerede daha sorulması ve görülmesi gereken çok yer var

Ekli dosyalar

Amisos

Editör
Selamın aleyküm ustalarım sizden bir yardım istiyorum bilginize paylaşabilirseniz sevinirim ek teki fotoğrafları inceleyip yorumlar mısınız burası iki kayadan oluşuyor biri toprakta 5 m yüksekliğinde 10 m uzunluğunda onun üstündeki kaya ise 20 m uzunluğunda 5 m yüksekliğinde sunağın yanında murç izleri var düz bir şekilde 4 adet. İki kaya arasında bir delik var 5 m derinliğinde yardımınızı bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 316405Ekli dosyayı görüntüle 316407Ekli dosyayı görüntüle 316408Ekli dosyayı görüntüle 316406
Aleyküm selam bir şey söylemek zor anma bu kayaların haricinde başka bir yapı yok ise bu iki kayaya odaklanmak lazım bu eski insanların kafasını anlamak zor 5 mt derinliginde olan delik malzemenin yaydığı enerjiyi salmak için yaptıkları baca olma ihtimali yüksek şayet bir yapı var ise toprakta olan Kayada dır diye düşünüyorum aldatmaca yapıp zeminden üsteki kayaya da geçilmiş olabilir ( nik ) ustam giriş leri belirtmiş anma şahsi görüşüm ustam kimse girişi açıkta bırakmaz Kemer gibi olan yapı aldatmaca olabilir diye düşünüyorum burayı çözecek en iyi TEKNOLOJİ Çubuk anma herkez de yok iyi Çubuk kullanan var ise çevrende 5 mt lik deliğin çıkışında metal tepkisi alıyor mu ona baksın şayet Çubuk metal sinyali alıyorsa gaz çıkış yeri dir oda da oralarda bir yerde dir kıymetli ustalarımız yorumlarını yaparlar görürler ise başarılar diliyorum

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Şimdi x yada + olan işaretin bulunduğu yer arazideki en tepelik alan çünkü bir altı göl göl şu an kurumuş vaziyette ama yağmur şu bu derken dolar ve küçük bir alan değil büyük bir alan bu taş ise hemen tepenin üzerinde sağ tarafı yükseklik sol tarafı ise göl . Şu an çektiğim birsürü resim var buraya sığdıramıyorum delikler değişik değişik şeyler çok fazla makine çubuk falan birşeyler lazım da :) bende yok maalesef .
ama şu + işaretinin olduğu bölgede dikkatimi en çeken tünel düşünün tüneli yüzeyde düşünün yerde değil gölün etrafını kuşatırcasına içeriye girilebilir bir yer gibi duruyor da işte buraya defineden anlayan birinin canlı bir şekilde gözlem yapması gerek resimde olduğu gibi durmuyor çünkü hiçbir şey
Burda bir sistem var. Basit bir gömü işi değil. aynen dediğin gibi bilen bir göz orda ARGE yapmalı. Buradan çok yardımcı olunabileceğini düşünmüyorum. Ustaları etiketle hepsi baksın. bir ipucu yakalarsın belki.

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
çevreyi detaylı fotoğraflamanız lazım x işareti önüne kapalı kanal vermiş bu dere yada çeşme bulmanız gerekir demek yada önünü bir yoklamanızda fayda var patika yol yığma taşlar lazım burası kutsal bir alan gibi genelde ayin yapılıp ölülerin gömüldüğü yer küçük bir manastır gibi düşünün canlı görmek farklı olur tabi siz bir fotoğraflama yapın şüphelendiğiniz herşeyi çekin her yeri fotoğraflayın yakından uzaktan çünkü burada başka işaretler de olması gerek

Tufanz

Yeni Üye
çubukla bakıldığında deliğin 1,5 m üstünde çubuklar döndü sinyal verdi ama giriş nereden bulamadık.Yılan kamerayla baktık delikten içeriye baya derin içerisi daralıyor sonra da

Son düzenleme:

t 964 R

Aktif Üye
bırak işaretin peşinden koşmayı yakınlardaki dereye git bak kuvars varmı yokmu varsa altın mutlak vardır dere kıvrımlarını elersin cihaz istemez satma kazma kaçak sorunu yok kız başına bu uygun sana.

Son düzenleme:

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
@Tufanz lütfen kendi konunu aç başkasının konusunda bir şey paylaşma kimin kime cevap verdiği yazdığı anlattığı belli değil

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
İçerisi kol giricek kadar dar ama göze benzeyen yer giriş olabilir mi gerçekten
Ben gerekenleri yazdım gerisi size kaldi.
Giriş ler herzaman horsanlıdır ounu açmak size kaldı.

Brtak

Yeni Üye
..o ördek değil..aslan tasfiri..urartu aslanı muhtemelen.yakın bölgede mezarlık vardır..ancak tahrip edilmiş bi alan gibi duruyor..genede metal ve ya boşluk arayabilirsin..çarpı işaretinin olduğu kaya önünde makineyle tarama yap...
bırak işaretin peşinden koşmayı yakınlardaki dereye git bak kuvars varmı yokmu varsa altın mutlak vardır dere kıvrımlarını elersin cihaz istemez satma kazma kaçak sorunu yok kız başına bu uygun sana.
göl ama olur mu 😂 kuvars yok gibi gözle görülür ama küçük küçük var gibi gölde göl şu an kuru nasıl anlıyacağım ki ?