poseidon2023
Uzman
dere için araştır ve cevrede deyırmen kalıntısı varmı bak
Dogal ...artik her gordugunuzu birseyr benzetmeye basladiniz ,kafalar yandı .
Usta buralardan gömü çıkaranlar oldu surekli definecilerin gezdiği yerler bine yakin yer kazilmiş yerlerDogal ...artik her gordugunuzu birseyr benzetmeye basladiniz ,kafalar yandı .
Rivayetin gercekse zemin etutu yapin bakin bakalim ne cikacak isaret dediginiz doganin lutfu..Usta buralardan gömü çıkaranlar oldu surekli definecilerin gezdiği yerler bine yakin yer kazilmiş yerler
Sitede yerin olmaz olir mu?Sadece bir espri ..yasi benden buyuk olanlar uzerine alinmasin .cogunuz babam yasindasiniz. Bu tarz kelimelerimi ancak yasitlarim anlayabilir,digerleri fazla ciddiye alir .
Sagolun.artik bu sitede yerim oldugunu sanmiyorum zaten .hepiniz birbirinize yetersiniz.
Sozum size degil ,bazi cok bilmis burnu havada insanlara .hayirli gunler
Gitmek istesemde cikamadim zaten bi konu var allahin izniyle onu cevirip arkadasa yollayacagim.Ben zaten buraya yardim etmek icn geldik define hakknda yardim almak icin degil .Bu benim en buyuk hobim ve merakim.bunu meslegim haline getirdim cok sukur .Zaten cok guzel kalintilar gordum deneyledim su zamana kadar,gozum parada degil.
Asla sizden oturu degil tavrim tam aksine sizi seviyorum hatta gozumde canlandiriyorum.
Sadece burada esprilerimi cok fzla ciddiye alan insanlar var ve bu canimi skiyor.
Ama hata bendeki buradaki insanlari yasitlarimmis gibi dusundum ama giripte kmsenin yasina felan bakmadim yani .sinif arkadasiymisim gibi konustum nasil goremedinz falan diye ama alay ettigimi falan dusunuyorsaniz yada dusunuyorlarsa hakkmda yanlis dusunuyorsunz.sizin tecrubeleriniz,benimde az cok tecrubem ve aldigim dil egitimleri var .demogoji yaptim biyere gittigim yok