Adil ustaya katılıyorum benimde dikkatimi ilk ilerdeki kayalık çekti ayrıca kuş kuşun alnına ötermiş hesabı bura açılmışsa karşıdaki seni bekliyordur inşallahEkli dosyayı görüntüle 162683
arkadaşım mezarlık alanındasın çok sayıda mezarın var. resimde sağ taraftaki kayanın önkısmına bak giriş olma ihtimali yüksek, resimde arka tarafta görülen kayalar var kesinlikle kaya mezarı diyorum. ayrıca resimde sol kayanın altındakiler mihrap mı? ayrıca ormanın içinde çok cevherler vardır
APOLLONUS üstad olduğu yerde boşluk baktık yaklaşık olarak 4×4 büyüklüğünde boşluk gösterdi çubuk eğer oda ise giriş yönünü ne tarafta aramaliyiz acaba güney tarafı çakıl ve büyük kayaları dolu adil_e üstadin İşaretlediği alan tam oraya denk geliyor ama söyle bir durum daha var aynı delikten yaklaşık olarak 400 mt yukarda bir tane daha var ve onun derinliğide 7-8 metre girişi tıpkı şunu canagi gibi lakin geri kalanına bir kişi rahatlıkla Sığacak şekilde yılan kamera sarkitip baktık ışık yetersiz olduğu için net bi görüntü alamadıkHavalandırma bacasıysa iç yaşam alanına veya odalara ulaşmak bir hayli zahmetli olabilir ama ruh deliği diye tabir edilen mezar odası deliğiyse boşluk bakarak girişi bulmaya odaklanın inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 162698arkadaşım senin resmin üzerinde işaretleme yaptım ben. resmi bilgisayarına indirip bakarsan kırmızı çizgi ile işaretlediğim yerleri. özellikle arka planda ormanın arasında kalmış kayalara yoğunlaş derim. bide işaretlediğim mihrap diye yazmıştım. mihrap mı orası yoksa açılmış yermi
Yakinda dediğim alanın fotosunu yüklerim üstadIlk söylediğiniz 4*4 şeklinde yer mezar odası için uygun soylediklerinize göre ama digeri bir kişinin sığacağı şekilde genişleyen büyük ihtimalle havalandırmadır. Ilk 4*4 olan yerde çakıl ve kayaların olduğu yer giriş için mantıklı ama görmek lazım ve yön konusunda kesin şu yöndür demek yanlış olur. Havalandırma diye düşündüğüm yer ise elinizden geldiği kadar boşluk kontrolü yapıp bir kağıda kroki şeklinde çizin ve arazide gözünüzde canlandırın yapıyı. Giriş kısım arazinin meyillenmeye başladığı yerden olma olasılığı yüksek. Eğerki düzlükten araştırma yapılırsa enaz on mt göze almak lazım derinlemesineki zaten sizde demişsiniz sekiz mt falan diye ve belki daha tıkanmış olduğu kısımlar varsa onuda hesaba kat ve sonuç paletliye kalır.