akıltopağı
Operatör
Ustalarım ız bilgi konusun da çok üst seviyerldeler. Lakin arazide liper gibi öğrenci şart.
Ustam birşey danışmak istiyorum mahzeni açtığımda nelerle karşılaşabilirim.Tamam işte iki noktanda orda biri siyah taş biride yığma. Şelalenin üstündeki mahsene ulaşmak zordur. Yığıntı kalıyorsa orayla ilgilenebilirsin, en azından hedef şaşmaz. Birde ana derede değirmen kalıyormu ve taş köprü.
Nefsimizi kabartma ustam, bildiklerimiz seninde bildiklerin zaten.Ben bilmem öncesi sonrası. Tam 150.ci adımda bir kaya varsa etrafta onda istavroz olacak yoksa yoktur zaten. Bu arada yılan işaretinin piri dir mirkut usta yılan işaretlerine dair bütün varyasyonları bilir ezbere. Bırakma yapış yakasına. Çözerse o çözer bu işi.
Rahat işlerle uğraşmanı tavsiye eserim. Yinede tesbit etmişim diyorsan karar senin.Ustam birşey danışmak istiyorum mahzeni açtığımda nelerle karşılaşabilirim.
Öyle öyle mütevazı olmaya gerek yok başkan yılan işlerinde iyisin maşallah nazarım değmesin.Nefsimizi kabartma ustam, bildiklerimiz seninde bildiklerin zaten.
Allah gönlüne göre versin kardeşim. Nasıl bir yol izlendi bilgi amaçlı paylaşırsanız hoş olur.Sonuçlandı.şifre kırıldı..konu kapandı.