Z zeus_09 Yeni Üye Katılım 23 Nis 2024 Mesajlar 19 Tepkime puanı 5 Puanları 1 29 Nis 2024 #13 Gönül_Eri' Alıntı: İnşaallah. Allah gönlünüze göre versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Amin sağolasın darısı tüm defineci kardeşlerimin başına
Gönül_Eri' Alıntı: İnşaallah. Allah gönlünüze göre versin kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Amin sağolasın darısı tüm defineci kardeşlerimin başına
B blueverse Bilgili Üye Katılım 5 Kas 2018 Mesajlar 434 Tepkime puanı 423 Puanları 9 29 Nis 2024 #14 zeus_09' Alıntı: Çoğu yer talan olmuş evet ama boş iş yapmışlar bulduğunuz YERİ fark edememişler yada bulamamışlar Genişletmek için tıkla ... benim pek umudum yok ama hadi inşallah rabbim gönlünüze göre versin
zeus_09' Alıntı: Çoğu yer talan olmuş evet ama boş iş yapmışlar bulduğunuz YERİ fark edememişler yada bulamamışlar Genişletmek için tıkla ... benim pek umudum yok ama hadi inşallah rabbim gönlünüze göre versin
t 964 R Aktif Üye Katılım 27 Eyl 2022 Mesajlar 117 Tepkime puanı 122 Puanları 7 Konum **DİDİM/nazilli** 30 Nis 2024 #15 zeus_09' Alıntı: Onun gibi içinde lahit var gibi buranın ustam Genişletmek için tıkla ... YERsöylediğim yerse çöp bile kalmadı tümulusde
zeus_09' Alıntı: Onun gibi içinde lahit var gibi buranın ustam Genişletmek için tıkla ... YERsöylediğim yerse çöp bile kalmadı tümulusde