Mal bulanındır üstad seve seve gelirizde sen iyilestinmi, hic caktirmiyon ustad
Ustam Mal bulanındır usta cçağırdı seni artık sırtın yere gelmezszihoprenic yok bu islerde profesyonel olmaysnlar kesin ayvayi yer, hicbirsey olmazsa yok alici, yok koleksiyoner enselenir gider, prof olmadan olmaz kardeş mumkun degil
Aksak topal yürüyüp gıdıyom iştee..gelirsen haftasonu yaz buradan ben geldim surdayım diye ..bıde işaret koy.ben çubukla boşluk tespiti yapıp AVM nin neresindesin bulurum seniMal bulanındır üstad sen iyilestinmi
Ustam sen müsait olduğun cumtsi.pazar.fark etmez sadece.ben şuan surdayım AVM nın içinde enustte bı cafeye otur buradan msj yaz ben yarım saate gelirim.. nettMal bulanındır ustam saat ve mekan soyle ben orda olurum insaallah, çok sevinirim ustadim, seref duyarim
ustam senin sikkeleri paketlemişlerkahkaha:zuhaha::20:En son 4 gün önce yaşadım :72: @mayhem bilir 730 küsür sikke bulduk ama boş
Ama olsun gerçi hurdaciya sattım ama olsun :72:
Bu yeni habermi ?ustam senin sikkeleri paketlemişlerkahkaha:zuhaha::20:
[h=1]Kütahya'da Roma ve Bizans dönemine ait 10 bin sikke ele geçirildi[/h]
Ana Sayfa» Yaşam
![]()
![]()
06.12.2018 09:20
![]()
Kütahya'da jandarma, bazı şüphelilerin tarihi eser kaçakçılığı yapacağı istihbaratı üzerine harekete geçti. Bir benzin istasyonunda suçüstü yapılan şüphelilerin araçlarından, Roma ve Bizans dönemine ait tam 10 bin sikke ele geçirildi.
Kütahya'da, Roma ve Bizans dönemine ait 10 bin sikke ele geçirildi. Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın, Kütahya'da bazı kişilerin tarihi eser kaçakçılığı yapacağı istihbaratı üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti.
ARAÇLARINDA YAPILAN ARAMADA ÇIKTI
AA'da yer alan habere göre Güven Mahallesi yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonuna operasyon düzenleyen ekipler, 4 şüpheliyi tarihi eser ticareti yaptıkları sırada suçüstü yakaladı. Zanlıların araçlarındaki aramada, Roma ve Bizans dönemine ait 10 bin sikke ele geçirildi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.
Kaynak Yeniçağ: Kütahya'da Roma ve Bizans dönemine ait 10 bin sikke ele geçirildi
yok yok Kamhi Leonard usta yas tahtaya basmaz, hem de rakamlar tutmuyor:244:, mumkunati yok inanmam10 bin olsa ne çöp hepsi oksitlenmiş kanserli hepsi