yeni resimler ustalarım..

DİVANE

Moderatör
Moderatör
Barakuda bende o deliği sordum içeri doğru ne kadar gidiyor çok gidiyorsa içeri yılan kamera salla bir bak ruh deliği yada havalandırma olabilir kolay gelsin

Barakuda

Aktif Üye
tmm usta yarın yine oradayım büyük ihtimalle bakarım inşallah..

Şirvan

Operatör
Yılanin baktığı yön netaraf dogu bati kuzey güney.yılana sırtıni verdiğinde karşi tarafın resmi varmı. Yilanin boyu kafasını ayrı ölç gövdeyi ayrı ölç

Şirvan

Operatör
kazama usta iyi yakalamış bende ilave olarak resimdeki X ısaretli ve çerçeveye alinmış yerlerin yakın ve uzak resimleri sağ tatafında detaylı resimleri uzak ve yakin uzak dediğim 15.mt geriden resmiEkli dosyayı görüntüle 155896

Barakuda

Aktif Üye
tamam @şirvan usta dediğiniz yerleri fotolarım..yılanlada ayrı bi uğraşırım..

Turko

Uzman
6 ci resim sola bakan bayan tasvir i baktığı yönü geniş görelim, 8 ci resim arazide mezar var zemin altı der sol köşesindeki iz damgası ben burdayım yakın dayım der. Koltuk ebat larinda olan kayalari çok dikkatli incele birinde kasa var . Rast gelsin.

Turko

Uzman
Ustam telefondan giriyorum yarın ofisten komputer ile hallederim .

Barakuda

Aktif Üye
tmm ustam teşekkür ederim..hayırlı geceler...ayrıca verdiği bilgilerden dolayı yardımcı olmaya çalışan tüm ustalara teşekkür ederim..inşallah RABBİM herkesin rızkını gönlüne göre verir..

ahmetbote

Aktif Üye
6 ci resim sola bakan bayan tasvir i baktığı yönü geniş görelim, 8 ci resim arazide mezar var zemin altı der sol köşesindeki iz damgası ben burdayım yakın dayım der. Koltuk ebat larinda olan kayalari çok dikkatli incele birinde kasa var . Rast gelsin.
Turko üstad konusu açılmışken sorayım da dedim kasanın olduğu kayaya ne yapmak gerek? Kırmak mı yoksa oymak mı nasıl bir yöntem izlenir öğrenebilir miyim?