Karanlik23
Member
Linear dan normal çekim değerlerini yollarmisin
Abi linear derken daha acemiyiz fazl tecrubemiz yok yanlış anlamaLinear dan normal çekim değerlerini yollarmisin
Küp sekline benzeyen fotoyu attim usta ama yinede atımBENDE GRADYOMETRE VAR . DATA O.OO DA BİŞEY BULAMAZSIN. MİNERAL DERİM EĞER KÜP ŞEKLİ VARSA 3 D GÖRÜNTÜ YÜ YUKLERMİSİN.VE RESMİ KAZİ NİN MASRAF LARİNDAN HABERİN VARMİ SADECE ÇED RAPORU Bİ DÜNYA PARA.... BENCE DAHA GÜZEL YERLER ARA KENDİNE PARANA YAZİK.BOSA MAFRAFLARA GİRME DERİM
@karakartal88 ustam aynı uzun boğazlı küpler varya ona benzemiyormuKüp sekline benzeyen fotoyu attim usta ama yinede atım
Eskiden cihazlarda mavi boşluk olurdu ama artık isteyen istediği rengi atıyor. Arkadaşın kullandığı cihazda mavi renk metali simgeliyorMAVİ RENK BOŞLUĞU GÖSTERİR MALI DEĞİL.CİHAZİ ALDİGİN YERE DANIŞ İSTERSEN.
KARDEŞ EN SAĞLIK Lİ OLCUM. 3X3 TÜR.DATA DEĞERİ 3.MADEN VE MİNERAL DİR. NEYSE SENDE CİHAZI ÖĞRENENE KADAR BİRAZ KAS YAPACAN .KOLAY GELSİN.Hepsi aynı yere ait sadece 1.20 indikten sonra tekrar çekim yapıldı
Tmm dir abi sağolKARDEŞ EN SAĞLIK Lİ OLCUM. 3X3 TÜR.DATA DEĞERİ 3.MADEN VE MİNERAL DİR. NEYSE SENDE CİHAZI ÖĞRENENE KADAR BİRAZ KAS YAPACAN .KOLAY GELSİN.
En az 10 adıma 10 çekim yaparsan verin düzelir sanırım. Cihaz daha önce 1.20 de veri vermişti ama şimdi daha derine veri veriyor ise elinizdeki cihazdan kurtulun iade şansınız var ise iade edin. Çoğu gradyometre cihazlarında kullanılan sensörler Çin malı bu yüzden her cihaz değilde kendini kanıtlamış cihaz almanız daha iyi olur. Selametle kalınTmm dir abi sağol