Dedektorburada Banner Mobile

Yer altı görüntüleme

Dedektorburada Banner Mobile

karakartal88

Bilgili Üye
BENDE GRADYOMETRE VAR . DATA O.OO DA BİŞEY BULAMAZSIN. MİNERAL DERİM EĞER KÜP ŞEKLİ VARSA 3 D GÖRÜNTÜ YÜ YUKLERMİSİN.VE RESMİ KAZİ NİN MASRAF LARİNDAN HABERİN VARMİ SADECE ÇED RAPORU Bİ DÜNYA PARA.... BENCE DAHA GÜZEL YERLER ARA KENDİNE PARANA YAZİK.BOSA MAFRAFLARA GİRME DERİM

umut134679

Aktif Üye
BENDE GRADYOMETRE VAR . DATA O.OO DA BİŞEY BULAMAZSIN. MİNERAL DERİM EĞER KÜP ŞEKLİ VARSA 3 D GÖRÜNTÜ YÜ YUKLERMİSİN.VE RESMİ KAZİ NİN MASRAF LARİNDAN HABERİN VARMİ SADECE ÇED RAPORU Bİ DÜNYA PARA.... BENCE DAHA GÜZEL YERLER ARA KENDİNE PARANA YAZİK.BOSA MAFRAFLARA GİRME DERİM
Küp sekline benzeyen fotoyu attim usta ama yinede atım

Ekli dosyalar

karakartal88

Bilgili Üye
MAVİ RENK BOŞLUĞU GÖSTERİR MALI DEĞİL.CİHAZİ ALDİGİN YERE DANIŞ İSTERSEN.

umut134679

Aktif Üye
Abilerim kardeşlerim ustalarim tekrardan bir cekim yaptım degerli yorumlarınızı bekliyorum...Kendimiz meraktan 1 metre 20 cm indik ve tekrardan ölctum @Karanlik23 @karakartal88 ustalarim

Ekli dosyalar

umut134679

Aktif Üye
Hepsi aynı yere ait sadece 1.20 indikten sonra tekrar çekim yapıldı

Karanlik23

Member
Tmm dir abi sağol
En az 10 adıma 10 çekim yaparsan verin düzelir sanırım. Cihaz daha önce 1.20 de veri vermişti ama şimdi daha derine veri veriyor ise elinizdeki cihazdan kurtulun iade şansınız var ise iade edin. Çoğu gradyometre cihazlarında kullanılan sensörler Çin malı bu yüzden her cihaz değilde kendini kanıtlamış cihaz almanız daha iyi olur. Selametle kalın