Yer altından alınan fotoğraflar...

Masblue34

Yeni Üye
Merhaba ustalar daha önce ki gönderim de bahsettiğim yere girildi içeriden alınan fotoğraflara yorumlarınız çok önemli burası ne için kullanılmış olabilir vs. gibi değerlendirebilirseniz mutlu olurum şuan keşif aşamasındayız henüz çalışma başlamadı. İçerisi 3 kola ayrılıyor toprak dolduğu için girilemedi daha profesyonel gitmemiz lazım koridorun birinin sonunda Kapak gibi bir yapı var onunda görselini paylaşacağım tavan girdikten sonra horasan beton yapı ilerledikten bir süre sonra ahşap kalaslara denk geliyorsunuz direk toprağı kalaslar tutuyor kalaslar yakılmış şekilde kullanılmış başka bilgi isterseniz paylaşabilirim.

Ekli dosyalar

karakartal88

Aktif Üye
KARDEŞ BANA KALİRSA BİR HÖYÜGE GİRİS TUNELLERİ BUNLAR KORİDOR LARİN SONU ODAYA CİKAR AMA SAĞDAN DEVAM ETSENİZ DAHA İYİ OLUR TUZAK İHTİMALİ YÜZDE YÜZ DÜR .KOLAY GELSİN

Masblue34

Yeni Üye
Yer ormanın içinde ve istanbulda höyük ihtimali düşük.

Masblue34

Yeni Üye
Şu fotoğrafta tek parça taş üzerinde haç işaretine benzer bir işaret var bana işçilik gibi geldi ancak çok net değil fotoğraf bir şey söylemek zor yinede görün istedim ve sanki haçın aldında farklı işaretlerde var gibi fotoğrafta da görünüyor zaten.

Ekli dosyalar

bestek

Yeni Üye
Şu fotoğrafta tek parça taş üzerinde haç işaretine benzer bir işaret var bana işçilik gibi geldi ancak çok net değil fotoğraf bir şey söylemek zor yinede görün istedim ve sanki haçın aldında farklı işaretlerde var gibi fotoğrafta da görünüyor zaten.
haç değil o
resmi siz çekmedinizmi?

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Arkadaşlar höyük diyerek tümülüsü kastetmiş olabilirler. İstanbulda ormanlık arazide olmasıda höyük olmayacağı anlamına gelmez ama bu höyük değil bana göre. Ozaman geriye iki alternatif kalıyor ya tümülüs dramosu yada su kanalı. Bölgenin dışardan çekilmiş fotoğraflarını eklerseniz yardımcı olmaya çalışalım. Ayrıca google earth konum fotolarını surfer programla işleyerek analiz tamamen aldatmacadır sakın kanmayın.

spyfrs

Moderatör
Moderatör
Arkadaş bulmuşta ya yakalanmak istiyor yada heycan arıyor Dostum elinde dedektör var daha neyin peşindesin işin varsa hallet işini sonra deki burası ne için yapılmış ama sen hala devam ederken işini bitirmeden resim atıyosun burası ne için diyosun sonra takibe düşüyorsunuz inşallah haberlerde izlemeyiz sizide.

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Arkadaş bulmuşta ya yakalanmak istiyor yada heycan arıyor Dostum elinde dedektör var daha neyin peşindesin işin varsa hallet işini sonra deki burası ne için yapılmış ama sen hala devam ederken işini bitirmeden resim atıyosun burası ne için diyosun sonra takibe düşüyorsunuz inşallah haberlerde izlemeyiz sizide.
@spyfrs ustam sen konuya benden daha iyi niyetlli yaklaşmışsın. Konuyu açan arkadaş surfer analizi paylaşmış ilk başta ve sonrada bu konuyu açmış ben burda bir tutarsızlık görüyorum. Bu konuyu açan arkadaş bu fotoğrafları kendi çekmemiş ve mekanı görmemiş surfer analizlerini gönderen kişi yada grup tarafından ardından bu fotoğraflar gönderilmiş diye düşündüm ve uyardım ve dahada yardımcı olabilmek için mekanın dış fotoğraflarını istedim ki konudaki boşlukları doldurabiliyim konuyu açan arkadaşa yardımcı olabilmek için. Gönlümüz herkesin ekmeği inşallah yağlı olsun ve insanlar kandırılıp boş hayallere savrulup evinin nafakasını çapulculara kaptırmasın.

dadas_25

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kardeşim bu fotoğraflar takınıdık geldi. Bu resimleri nereden alıp paylaşım yaptın çok merak ediyorum. İlk paylaştığın konuda sana bu tür işlerin dolandırıcılık işi olduğunu söylemiştim. Şimdi ise bulduğun birkaç resimle hala aynı konu üzerinden bir şeyleri kurcalamaya çalışıyorsun. İlk konunda zaten bilmeden tam olarak konum paylaştın ama şimdi de o mekana ait olduğunu söylediğin resimler atıyorsun. Açık konuşmamı istersen ya dolandırıcısın yada çok pis dolandırılmak üzeresin.

APOLLONUS

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Kardeşim bu fotoğraflar takınıdık geldi. Bu resimleri nereden alıp paylaşım yaptın çok merak ediyorum. İlk paylaştığın konuda sana bu tür işlerin dolandırıcılık işi olduğunu söylemiştim. Şimdi ise bulduğun birkaç resimle hala aynı konu üzerinden bir şeyleri kurcalamaya çalışıyorsun. İlk konunda zaten bilmeden tam olarak konum paylaştın ama şimdi de o mekana ait olduğunu söylediğin resimler atıyorsun. Açık konuşmamı istersen ya dolandırıcısın yada çok pis dolandırılmak üzeresin.
Hay ağzına sağlık ustam. Ben biraz daha alttan alarak mesaj vermeye çalışmıştım ama senin gibi özü sözü doğru ve direkt olanlara da hayran oluyorum.