Memnuniyet durumu nasılaynen ben aldım okm 132.000 tl
Memnuniyet durumu nasılaynen ben aldım okm 132.000 tl
Beklediğim soruMemnuniyet durumu nasıl
selamın aleyküm ustamYapmayın ustalar 130.000 tl bir cihaza verilirmi bence katiyen verilmez zaten bu definecilik sektöründe bütün firmalar da dolandırıcık ruhu var 2.ci husus o fiyata cihaz alsan zaten kullanımını çözene kadar çözemeden bıkıp satarsın ve yeraltı görüntüleme cihazlarının arazide çalışma prensibi ve analizi de çok zordur zahmetlidir ben bunları aktif bir kullanıcı olarak yazıyorum ve çok şükür anlım açıktır kimseye boşa kazma kürek sallatmadım
Ustam benim cihazım gradyometre ve manyetometre ikisi bir arada çift sistemle bir firma yurt dışından numune olarak getirtmişti firmanın ismini reklam olmazsın diye vermiyorum öyle 30 bin 40 bin 100 bin gibi bir fiyatta değildi çok ucuza aldım ve gerçekten bir çok cihazla karşılaşma yaptım kazandımselamın aleyküm ustam
sizin tecrube edip verim aldiginiz cihaz nedir sakincasi yok ise bilgilendirirmisiniz
cevabin icin tesekkurler ustam basariların daim olsun insallahUstam benim cihazım gradyometre ve manyetometre ikisi bir arada çift sistemle bir firma yurt dışından numune olarak getirtmişti firmanın ismini reklam olmazsın diye vermiyorum öyle 30 bin 40 bin 100 bin gibi bir fiyatta değildi çok ucuza aldım ve gerçekten bir çok cihazla karşılaşma yaptım kazandım
daga gelmedi makina 1 ay sonra elicekMemnuniyet durumu nasıl
Hayırlısı olsun inşallah. Gelince haber et .daga gelmedi makina 1 ay sonra elicek
olur ederimHayırlısı olsun inşallah. Gelince haber et .
ustam daha önce deneyim ettinizmi yoksa videolardan yola cikarakmi sipariş ettinizSelamun aleykum Başkan Benim Fikrim delta pulse 3s plus derim araştır bak delta pulse 3s sadesi İkinci elleri 2 nin altında fiyatı test videoları yotubede mevcuttur
Dün sipariş ettim bende