samurai ceksın
Yeni Üye
Kayalıkta düzlükte yeraltındaki boşluğu ve malzemeyi görebileceğim bir cihaz lazım önerebileceğiniz cihazlar nelerdir? Teşekkürler
İşimi görür diyorsanKayalıkta düzlükte yeraltındaki boşluğu ve malzemeyi görebileceğim bir cihaz lazım önerebileceğiniz cihazlar nelerdir? Teşekkürler
cihaz ne ustamİşimi görür diyorsan
Görürsün karseşim müsterih ol. Ben gördüm sen de görürsün. Çalışılabilecek metrajları rahatlıkla görüyor.hangi modelini kullanıyosun ustam tork gpr düşünüyodum bende bu cihazda kaç metre derinlik alabilirim birde malzeme ve boşluk ikisinide görüyor mu
Selamünaleyküm ustam bende görmek istiyorum da nasıl olacakta bilmiyorumGörürsün karseşim müsterih ol. Ben gördüm sen de görürsün. Çalışılabilecek metrajları rahatlıkla görüyor.
Öncelikle yürüyecek kadar bilgi olacak, daha sonra doğru zamanda doğru yerde olacaksın. En son teknolojiden faydalanıp onayı aldıktan sonra Ya Bismillah deyip vurup geçeceksin kardeş.Selamünaleyküm ustam bende görmek istiyorum da nasıl olacakta bilmiyorum
Saygılar
Bu cihazların fiyatı nedir hocamÖncelikle yürüyecek kadar bilgi olacak, daha sonra doğru zamanda doğru yerde olacaksın. En son teknolojiden faydalanıp onayı aldıktan sonra Ya Bismillah deyip vurup geçeceksin kardeş.
İnternet kaynaklı araştırma yapabilirsin ustamBu cihazların fiyatı nedir hocam