haftasonu konuyu zenginleştiririm ustalarımMavi ile kalın işareylediğim yerde boşluk tespiti yapmakta fayda görüyorum.
kırmızı ile işaretlediğim yerin fotoğrafları mevcutmu gerçekten merak ettim o kısımı.. Ekli dosyayı görüntüle 271743
haftasonu konuyu zenginleştiririm ustalarımMavi ile kalın işareylediğim yerde boşluk tespiti yapmakta fayda görüyorum.
kırmızı ile işaretlediğim yerin fotoğrafları mevcutmu gerçekten merak ettim o kısımı.. Ekli dosyayı görüntüle 271743
ustam adam kafası gibi bir taş vallahi adam kafası dememek için kendimi zor tutuyordum
Ustam uzaktan aslan gibi duruyor sanki girişin ağzına yatmış gibi. Yakından bakmak lazım. Rast gelsin inşallah.ustam adam kafası gibi bir taş vallahi adam kafası dememek için kendimi zor tutuyordum
Abi sende ne göz var öyle hayy Maşallah.yığma mezar yokda kaya mezar vardır dikkatli inceleyin işaretlediğim çatının heryerini kontrol edin aklında olsunEkli dosyayı görüntüle 271752
teşekkür ederim ustam gözünüz çok keskin maşşallahyığma mezar yokda kaya mezar vardır dikkatli inceleyin işaretlediğim çatının heryerini kontrol edin aklında olsunEkli dosyayı görüntüle 271752
ustam bulamadım konuyuoraları zaten incelersin çubuk vs,asıl kayalıkları taramalısın,keramos başlığında benzer fotolar paylaştım,açılmış yerlerle buralar hazırlanırken çıkarılmış hafriyatı detaylı bişekilde görebilirsin konu duruyosa
yeni düzene geçerken silinen konuların arasında gitmiştir,bi boşlukta arşivden bulabilirsem konuna eklerimustam bulamadım konuyu
Teşekkür ederim 4 gözle bekliyorum sağolunyeni düzene geçerken silinen konuların arasında gitmiştir,bi boşlukta arşivden bulabilirsem konuna eklerim