Sevgili
broo30
ustam merhaba.
Benim yaşım 61 ve doğrusu niye bu kadar her şeye takıntı yaptığınızı inan anlamak da zorluk çekiyorum. Mesela akıltopağı aslında size bir şey anlatmak istemiş lakin siz onuda terslemişsiniz. Fakat o arkadaşımız bu işlerde çok zorlu yerler ile uğraştığından size bir şeyler anlatmak istemiş.
Ve onun memleketinde sizinkine benzer bir yeri var özellikleri de sizin yere bazı yönleri ile benziyor oyüzden size bir şeyler anlatmaya çalışmış başkada bir şey yok .
Tabiki her konu sahibi konularına bir an önce bakılmasını ister bunda mutabıkız. Lakin inan bana şu zor dönemlerde biraz insanların kendi dertleri hem maddi hem manevi açıdan fazlalaştı. İnsanlar eskisi gibi değiller. Sizde lütfen sabredin. Bir büyüğünüz olarak sizden ricamdır. Daha ılımlı yaklaşalım bir birimize.
Ben bu yazıyı size 4 saat evvel yazacak idim vaz geçtim yanlış anlarsınız diye. Çünki ben hep insanların sevgi ile bir birilerine yaklaşmasından yanayımdır..
Neden size bir şeyler biliyor isek yazmayalımki. Bir bildiğimiz var ise tabiki burada paylaşacağız.
Gelelim sizin konunuza.
Evet burada bir şelale ve ve bakınca ayı başını andıran bir obje mevcut. Eyvallah.
Şimdi bazı şeyler var ise sisteme göre diğerleride olmalıdır. Dğerleri yok ise o gerçek bir saklama yeri değildir. Mesela ben bu şelale tek değildir dedim. siz başka yok dediniz Diğerlerinin yakın olması şart dedğildir mesafeli olabilir. Lakin onlarda tabiki hakiki yerlerden ise sistemin içindedir.
Mesela bu ayı başındaki göz olan oymanın derinliği bir dirsek derinliğinde varmı. Bu ayının baktığı yönde çok eskiden bir değirmen varmı imiş. Domuz ayak izinden suya doğru 3. 7. 15. 18. 21 adımlarda bir kontrol yap.
Ayı olan şelalenin çevresinde koltuğu olmalı.
Ve şelalenin karşısında yada yan kayalık yamaçlarında mağarası varmıdır.
Bunlar yok ise zaten burası boş dur